Összekapcsolt üzleti program

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Kapcsolódó hivatkozások

How will you work in the future?

Ricoh & The Economist Intelligence Unit - How will you work tomorrow?

Find out how the Ricoh & Economist Intelligence Unit predict businesses will change in 2020

Sporttámogatási program

Paula Creamer

Az üzleti tevékenység átalakítása csapatszellem, intuíció és innováció segítségével.

Az együttműködés és partnerség ereje egybeolvadt a Ricoh márkával és a cég üzleti tevékenységével.

A Ricoh a közös elképzelések és tudásmegosztás révén képes folyamatosan átalakítani üzleti folyamatait, hogy azok még jobbak legyenek és mindenki hasznát szolgálják.

Alkalmazottaink, ügyfeleink és a szélesebb értelemben vedd piac az, ami inspirációt ad nekünk. Éppen emiatt a Ricoh az „Összekapcsolt üzleti program” keretében vezető üzleti gondolkodókkal, tudósokkal és kutató szervezetekkel működik együtt.

Tudjon meg többet tevékenységünkről.

Oldal tetejére

The Economist Conferences: Technology Frontiers

A Ricoh a Technology Frontiers konferencia alapító támogatója. Ez egy az üzleti döntéshozók számára készített új koncepció, melynek célja annak jobb megértése, hogy a technológia vívmányok milyen hatással lesznek a cégek működésére a jövőben. Economist Conferences logo

Az utóbbi évtizedben a digitális forradalom felgyorsulásával nagyobb változásoknak lehettünk tanúi, mint korábban bármikor.   Megváltozott a munkavégzés, a kommunikáció és a kritikus üzleti folyamatok feldolgozásának módja.

 A Technology Frontiers konferencia összehozza Európa üzleti gondolkodóit, hogy megosszák és megvitassák 2020-ra vonatkozó elképzeléseiket és várakozásaikat a legfontosabb kérdésekben, például:

  • Milyen hatással lesznek a vállalatokra a technológia jelenlegi és jövőbeli változásai? Milyen lehetőségek merülnek fel?

  • Hogyan alakulnak át és alkalmazkodnak az üzleti folyamatok a jövő változásaihoz?

  • Mik lesznek a CIO és CTO legfontosabb napirendi pontjai 2020-ban?

Ha többet szeretne megtudni a Ricoh által támogatott Technology Frontiers esemény programjáról, látogasson el az alábbi webhelyre: http://www.economistconferences.co.uk/event/technology-frontiers/5939 

Oldal tetejére

A Ricoh szponzorált kutatási programja

Ricoh tanulmányok
A Ricoh szponzorált kutatási programok keretében számos tanulmányt adott ki, melyek eredménye a Ricoh folyamat-hatékonysági index, mellyel a vezető üzletemberek betekinthetnek a kritikus üzleti dokumentumfolyamatok terén elért legújabb eredményekbe. A tanulmányok letölthetők a www.ricoh-europe.com/thoughtleadership webhelyről http://www.ricoh.hu/thoughtleadership

Az Economist Intelligence Unit
A Ricoh az Economist Intelligence Unit által végzett legújabb kutatások kizárólagos szponzora.  A Ricoh az idén bemutatja az eredményekből levont saját következtetéseit, melyekből a vezető üzletemberek meghatározhatják, hogyan fogják az üzleti folyamatok átalakítani a jövőt.

Amint elérhetővé válnak, a tanulmányok letölthetők a http://www.ricoh.hu/thoughtleadership

Oldal tetejére

Ricoh’s Academic Partnerships

Bocconi School of Management
Alapítói elképzeléseit megőrizve a Bocconi University célja az európai és globális gazdaság kutatási és oktatási igényeinek kielégítése a kulturális fejlődés, nemzetközi szakembercsere és gazdasági integráció támogatása révén. Itt alakult meg a Ricoh által támogatott első dokumentumkezelési akadémia, ahol az üzleti szféra jövőbeni vezetői megismerkedhettek a hatékony üzleti dokumentumkezelési folyamatok fontosságával. A Ricoh olaszországi szakemberei a tananyag összeállítását végző bizottság munkáját segítve aktívan részt vesznek a diákok oktatásában, hogy a képzésben megjelenjenek a jövő üzleti igényei. SDA Bocconi Logo215x81

A Ricoh célja olyan vezető üzletemberek kinevelése, akik nyereségesebbé, hatékonyabbá tehetik az üzleti folyamatokat, hogy azok gyorsabban reagálhassanak a munkahelyek változásaira, az ügyfelek igényeire, emellett hatékonyabbá tegyék a tudás megosztását.

Ha többet szeretne megtudni a Ricoh által támogatott okumentumkezelési akadémia programról, látogasson el az alábbi webhelyre: 

Oldal tetejére