Ricoh sporttámogatási program

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing
A sporttal való kapcsolat – az ATP World Tour Platina Partnereként vagy akár a Ricoh Women’s British Open névadó szponzoraként – jól mutatja a Ricoh csapatmunka iránti elkötelezettségét és megbízható játékosra jellemző erősségeit.

Oldal tetejére

ATP World Tour

A Ricoh ATP World Tour-nak – a profi férfi tenisz legfontosabb megmérettetésének – nyújtott támogatása jól mutatja, hogyan tudnak az innováció, a tudás és a szemlélet biztosította előnyök úgy érvényesülni, hogy helyi, nemzeti és nemzetközi szinten is hatásuk legyen. ATP Logo

A Ricoh büszke arra, hogy 2011-ben és a későbbiekben 14 ATP World Tour tornát támogathat 11 országban, köztük Spanyolországban, Németországban, Ausztriában, Hollandiában, Svédországban és Svájcban, Oroszországban, az Egyesült Királyságban, Monte Carlóban, Olaszországban, Franciaországban.

A Ricoh ATP World Tournak nyújtott támogatásáról, az eseményekről és időpontokról az alábbi hivatkozásra kattintva tudhat meg többet:

Ricoh and the ATP World Tour
2011 Tennis Calendar
ATP World Tour Website 

Oldal tetejére

Ricoh Women’s British Open

A Ricoh a Ricoh Women's British Open torna névadó szponzora – ez az egyetlen olyan nagyobb női golftorna, amit az USA-n kívül rendeznek – immár tizenöt egymást követő éve. RWBO Logov2

Ebben az évben az eseményre 2011. július 28–31 között kerül sor, a versenynek első alkalommal ad otthont az egyik leghíresebb és legnehezebb pálya az Egyesült Királyságban: a Carnoustie Golf Links.

További információkat a Ricoh Women's British Openről ide kattintva vagy a következő webhelyet meglátogatva olvashat:

www.ricohwomensbritishopen.com 

Oldal tetejére

Duke of York Young Champions Trophy

A Ricoh büszke arra, hogy hivatalos informatikai és irodai partnerként támogathatja és szponzorálhatja a Duke of York Young Champions Trophy rendezvényt és alapítványt. Duke of york

Ez a yorki herceg által alapított nagy presztízsű, jótékonysági célú esemény a golfozás népszerűsítését tűzte ki célul a fiatalok között. További céljai közé tartozik felsőoktatási és golfösztöndíjak biztosítása 13–18 éves játékosoknak, egyszerre biztosítva számukra lehetőséget a játékra, és magas színvonalú oktatásban való részvételre.

A Ricoh által a Duke of York Young Champions Trophy-nak nyújtott támogatásról további információt itt vagy a következő webhelyet felkeresve olvashat:

www.doy-champions.com

Oldal tetejére

Paula Creamer – a Ricoh márka nagykövete

A Ricoh büszke arra, hogy a világranglistán a 10. helyet elfoglaló amerikai golfozó, Paula Creamer a márka globális nagykövete. Együttműködésünket a jövő tehetségeinek segítésére végzett folyamatos erőfeszítések és a jövő iránti felelősség kapcsolja össze.

További információt Paula Creamerrel kapcsolatban ide kattintva olvashat..

Oldal tetejére