Duke of York Young Champions Trophy

Hozzájárulhat a fiatal golfozók fejlődéséhez és segíthet

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Kapcsolódó hivatkozások

  • Márkánk

    imagine. change. A Ricoh fantáziája, tisztánlátása és víziói révén átalakítja az üzleti életet.

A Ricoh büszke arra, hogy immár negyedik éve támogathatja és szponzorálhatja a Duke of York Young Champions Trophy rendezvényt és alapítványt, annak hivatalos informatikai és irodai partnereként hozzájárulhat a fiatal golfozók fejlődéséhez és segítheti a torna dokumentumkezelési feladatainak elvégzését.

A yorki herceg által létrehozott The Duke of York Young Champions Trophy egy egyedülálló nemzetközi, 54 lyukú golfpályán megrendezésre kerülő amatőr golftorna olyan 18 év alatti fiúk és lányok részére, akik országos bajnoki címvédők, vagy fontos golfversenyt nyertek az előző évben. A torna célja a fiatal golfozók fejlődésének segítése, valamint lehetőséget biztosítani Európa, Észak- és Dél-Amerika, Ázsia és Dél-Afrika fiatal játékosainak, hogy nyílt tornán mérkőzhessenek meg kortársaikkal.

Duke of York Logo

2004-ben az esemény jótékonysági státuszt kapott, és létrehozták a Duke of York Sports Foundation alapítványt, hogy a fiatalok javát szolgálva támogassa az amatőr sportot, biztosítsa a torna hosszú távú fennmaradását, valamint felsőoktatási és golfösztöndíjakat adjon 13–18 éves játékosoknak, ezáltal egyszerre biztosít számukra lehetőséget a játékra, és magas színvonalú oktatásban való részvételre.

Szenvedélyünk a kiváló teljesítmény, bárhol jelenik is a meg, éppen ezért büszkék vagyunk arra, hogy a Duke of York Foundation hivatalos partnere lehetünk, ahogy arra is, hogy névadó szponzorai vagyunk a Ricoh Women’s British Open versenynek.

A Duke of York Young Champions Trophy széles körben elismert, kivételes esemény a fiataloknak szervezett golfversenyek között, 2011 szeptemberében immár 10. évfordulóját ünnepli, és visszatér Royal Liverpool (Hoylake) pályájára.

Oldal tetejére