Ricoh Women's British Open

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Kapcsolódó hivatkozások

Humans & Machines

Economist Intelligence Unit. Humans and machines: The role of people in technology-driven organisations.

  • Márkánk

    imagine. change. A Ricoh fantáziája, tisztánlátása és víziói révén átalakítja az üzleti életet.

A Ricoh Women's British Open a négy Majors in Women's Golf verseny egyike, és az egyetlen Major, amit az USA-n kívül rendeznek. A Ricoh Women's British Open a négy Majors in Women's Golf verseny egyike, és az egyetlen Major, amit az USA-n kívül rendeznek. A jelentős múltra visszatekintő verseny győzteseinek listája egyfajta „Ki kicsoda a női golfban”, emellett a női golf legnemzetközibb mezőnyével büszkélkedhet: a 2010-es bajnokság versenyzői 22 országot képviseltek, és köztük volt a világ 20 legjobb játékosa is.

2010-ben a tajvani Yani Tseng egyetlen ütéssel volt jobb az ausztrál Katherine Hullnál és lett a Ricoh Women's British Open győztese a Royal Birkdale golfpályán. A győzelem Tseng harmadik Major címe, így a 21 éves hölgy lett a legfiatalabb háromszoros Major-bajnok.

Ricohs woman British Open logo

A környezeti hatások csökkentése iránti elkötelezettsége részeként, összekapcsolva azt a Ricoh Women’s British Opennel, a Ricoh elindította Zöld Kezdeményezések a Holnapért (GIFT, Green Initiatives For Tomorrow) kampányát. Ezzel arra próbálja ösztönözni az embereket, hogy a mindennapi életben végzett kisebb változtatásokkal csökkentsék a szén lábnyomukat és segítsenek megállítani a klímaváltozást. A program keretében 2010-ben a játékos teljesítménye online és nézői fogadalmak eredményeként majdnem 7000 fát ültettek, 3000-rel többet, mint 2009-ben.

A 2011 Ricoh Women’s British Open emlékezetes versenynek ígérkezik, hiszen Carnoustie pályája első Ricoh Women’s British Open eseményének megrendezésére készül. Az Egyesült Királyság egyik leghíresebb és legnehezebb pályáján zajló verseny kemény megmérettetésnek ígérkezik a jelenlegi bajnok Yani Tseng, Birkdale korábbi győztesei, Catriona Matthew és Laura Davies és a többi kiváló golfozó számára.

Oldal tetejére