A Ricoh és az ATP

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh 2005 márciusa óta az ATP World Tour – a férfi profi tenisz legfontosabb megmérettetése – partnere. 2010-ben a támogatási szerződést kibővítettük: nyolc új európai torna került bele, és immár a 2012-es szezonig végéig érvényes. A Ricoh büszke arra, hogy 2011-ben és a későbbiekben 14 ATP World Tour tornát támogathat 11 országban, köztük Spanyolországban, Németországban, Ausztriában, Hollandiában, Svédországban és Svájcban, Oroszországban, az Egyesült Királyságban, Monte Carlóban, Olaszországban, Franciaországban.

Előnyös partnerség

Az ATP World Tour Platina Partnereként a Ricoh logója megjelenik a szervasebesség-mérő mellett, és kiemelt helyen látható a Ricoh játékvezetői széken, amely gyakran feltűnik a tévés közvetítésekben. Ezenkívül a Ricoh a Hawkeye® technológiát is támogatja az ATP World Tour Tournaments több eseményén Európa-szerte. A Hawkeye® technológia a labda mozgásának animált rekonstrukciója, amelyet annak meghatározására használnak, hogy „benn” vagy „kinn” volt-e a labda.

ATP LogoA Ricoh-nál hiszünk a csapatmunkában, úgy az üzlet, mint a sport területén, ezért nagyon büszkék vagyunk arra, hogy támogathatjuk a Ricoh ATP MatchFacts-ot, ezt a játékosokról az egyes meccsekre és a teljes szezonra vonatkozó statisztikákat és tényeket tartalmazó rendszert. Ezeket a statisztikákat a Ricoh játékvezetői székben készítik és teszik közzé, és olyan adatokat biztosítanak, amelyek a játékosok, edzők, teljesítmény-menedzserek és sportújságírók számára lehetnek érdekesek.

ATP portfóliónkat a Ricoh szurkolók kedvence díj teszi teljessé. A díj odaítéléséről a világ különböző részein élő teniszrajongók döntenek, a győztes pedig a Barclays ATP World Tour döntőjében veheti át. 2010-ben Roger Federer immár nyolcadik egymást követő alkalommal nyerte el a díjat, de ezúttal nem volt könnyű dolga. Federer a szavazatok 47 százalékát kapta meg, a második Rafael Nadal pedig 42 százalékot.

„Szeretném megköszönni rajongóimnak, hogy újra rám szavaztak" – mondta Federer.  „A szurkolók azok, akik inspirálnak ebben a csodálatos játékban.”

Oldal tetejére

Az ATP World Tour támogatása az ötletek megvalósításában

A Platina Partner fokozata mellett a Ricoh az ATP World Tour hivatalos irodai megoldás-szolgáltatója is, a legújabb dokumentumkezelési megoldásokat biztosítja a torna eseményein. Az ATP irodai háttérműveletei kiváló nyomtatási és másolási megoldásainkra támaszkodnak. A csapat digitális irodai berendezéseinket használja az ATP legnagyobb presztízsű európai eseményein felmerülő ilyen típusú helyi feladatok elvégzésére, melyek segítenek a tevékenység összehangolásában és az információ hivatalos közegeknek, médiának, játékosoknak és szponzoroknak való eljuttatásában.

Az ATP World Tour a világ egyik legnagyobb nemzetközi versenye, több milliónyi szurkolóval, 500 millió televíziónézővel 180 országban. Az együttműködés megtestesíti azon törekvésünket, hogy az innovációval az egész világon sikereket érjünk el.

Oldal tetejére