Európai összeolvadások a Ricoh-nál

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Európai összeolvadások a Ricoh-nál

A Ricoh április elsején bejelentette, hogy összevonja a helyi Ricoh és NRG leányvállalatait Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban. Az egyesült vállalatok a Ricoh név alatt működnek tovább, ugyanakkor megtartják az eddigi márkaneveket és a sokcsatornás értékesítési rendszert is.

A bejelentés része annak az átalakítási tervnek, amely keretében a Ricoh európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) szervezete világszínvonalú összeurópai szervezetté alakul át. A cég emellett az erős piaci jelenlétre épít, miközben tovább igyekszik növelni rugalmasságát és az ügyfelek igényeinek való megfelelést.

Simon Sasaki, a Ricoh Europe elnök-vezérigazgatója a bejelentés kapcsán hangsúlyozta: a Ricoh víziója, hogy a 21. század győztese legyen, azaz fejlett termékeket és megoldásokat kínáljon ügyfeleinek, és a tevékenységi területükön vezetőként tekintsenek a cégre. Az erőforrások hatékony kihasználásával a Ricoh még inkább a termékek, megoldások és szolgáltatások fejlesztésére fókuszálhat majd.

Oldal tetejére