Ricoh Aficio™SPC220-222N + SF - Kompakt és szupergyors színes eszközök

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Ricoh Aficio™SPC220-222N + SF - Kompakt és szupergyors színes eszközök

SP C222SF

A Ricoh kicsi és szupergyors, felhasználóbarát új eszközei színesben és fekete-fehérben egyaránt kifogástalan minőségben nyomtatják ki a dokumentumokat; a gépek multifunkciós változatai pedig teljes funkcionalitást – szkennelést, faxolást, másolást – kínálnak.

Napjaink vállalatai egyre komolyabb kihívásokkal szembesülnek: élesedik a verseny és szűkül a költségvetés. Az Aficio™SP C220N, SP C221N és SP C222DN modellek rendkívül versenyképes költségszinten felelnek meg a legkomolyabb elvárásoknak. Beépített hálózati csatlakozásuk révén funkcióik könnyen megoszthatók egy kisméretű iroda vagy néhány fős munkacsoport felhasználói között.

A kivételesen kis helyigényű gép gond nélkül elfér az íróasztalon, vagy bárhol másutt az irodai környezetben anélkül, hogy akadályozná a felhasználó munkáját. Az Aficio™SP C220N, SP C221N és SP C222DN segítségével kis mérete ellenére több típusú, tömegű és méretű papírra nyomtathatunk egészen 160 g/m² súlyig, ideértve a fóliát, a fényes papírt, a borítékokat, vagy címkéket is. A 751 (az SP C220N esetében 251) lapos maximális papírkapacitásnak köszönhetően a felhasználónak nem kell folyamatosan a papír pótlásával bajlódnia.

A profi prezentációk, hírlevelek és szóróanyagok készítéséhez egyenletes, kiváló minőségű színes nyomtatásra van szükség. Az SP C220N, SP C221N és SP C222DN fejlett színkezelésével sokféle irodai papírra lehet nagyszerű minőségben nyomtatni. A maximum 2400x600 dpi felbontású nyomatok élesek és részletgazdagok. A nyomtató használata – a telepítéstől kezdve a napi használaton át a karbantartásig – rendkívül egyszerű. A logikus elrendezésű kezelőpanelről az összes funkció azonnal elérhető. Az eszköz praktikus kialakításánál fogva minden elölről kezelhető, a festékkazetta cseréje vagy a papír feltöltése csupán néhány másodpercig tart.
A rövid bemelegedési idő révén 20 (az SP C220N esetében 16) oldal/perc sebességgel pillanatok alatt elkészülnek a nyomtatási feladatok. Az első nyomat – színesben és fekete-fehérben is – 14 másodperc alatt készül el. A még nagyobb teljesítmény érdekében az SP C222DN az automatikus kétoldalas nyomtatást is támogatja. A jól terhelhető Aficio™SP C220N, SP C221N, és SP C222DN egyenes papírtovábbítási útvonallal rendelkezik, így akár 30 ezer oldalt is megbízhatóan nyomtat havonta.

Az előbb bemutatott nyomtatók multifunkciós változatban is elérhetők: a Ricoh kiváló ár–érték arányú Aficio™SP C220S, SP C221SF, SP C222SF irodai készülékei megfizethető áron támogatják a multifunkciós működést. Valamennyi funkció könnyen használható a kezelőpanelen keresztül. A szkenner csúszómechanizmusa egyszerűsíti a használatot és a hozzáférést, míg az innovatív formaterv megkönnyíti és gyorsítja a kellékanyagok cseréjét. A multifunkciós eszköz fejlett dokumentumelosztási funkciókkal rendelkezik, mint az e-mailbe, mappába vagy FTP-re szkennelés. A hálózati nyomtatás révén bármilyen egyedi környezetbe könnyen beilleszthető.

A Super G3 faxolásra is képes Aficio™SP C221SF, SP C222SF gyorsan továbbítja a faxokat a normál telefonvonalon keresztül. A 33,6 Kbps sebességű modem és a 20 oldal/perces sebesség maximálja a munkafolyamat hatékonyságát. A nagyobb másolási, szkennelési, vagy faxolási feladatokhoz 35 lapos automatikus eredeti behúzó (ADF) is rendelkezésre áll. A hálózatra csatlakoztatott nyomtatók működése webes szoftveren keresztül, egyszerűen nyomon követhető.

Oldal tetejére