Nagy sebességű színes multifunkciós rendszerek a költséghatékony dokumentum-előállításhoz – Ricoh Aficio™MP C6000SP/MP C7500SP

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Nagy sebességű színes multifunkciós rendszerek a költséghatékony dokumentum-előállításhoz – Ricoh Aficio™MP C6000SP/MP C7500SP

Multifunction_MPC6000SP

A Ricoh ‘fekete-fehéret színesre’ stratégiáját követve bemutatta az Aficio™MP C6000SP/MP C7500SP nagysebességű, kiváló minőségű színes dokumentumkészítést biztosító multifunkciós berendezéseit. A készülékek kiterjedt dokumentummenedzsment képességei optimalizálják az irodai munkafolyamatokat. A megfizethetőség, felhasználóbarát kezelhetőség és a kiterjedt biztonsági funkciók a gépek további erősségei.

Az Aficio™MP C6000SP/MP C7500SP készülékek meggyőző nyomtatási, szkennelési, másolási és opcionálisan faxolási képességekkel rendelkeznek. Az összetett nyomtatási elvárásokat támasztó irodai felhasználók értékelni fogják a sokoldalúságot és egyszerű kezelhetőséget melyek ezeket a készülékeket jellemzik. Csak akkor nyomtatnak színesben, amikor szükséges és a bonyolult feladatokat pár gombnyomással könnyedén be lehet rajtuk állítani. Alkalmasak a házon belüli termelésre és professzionális színes nyomatok, készítésére, így biztosítva a cégeknek a jelentős költségmegtakarítás lehetőségét.

Az Aficio™MP C6000SP/MP C7500SP felső kategóriás színes gépek kompaktak és intelligens tervezésűek. A széles VGA színes érintőképernyő letisztult, mely a nyomtatási, szkennelési és másolási funkciók intuitív kezelését teszi lehetővé. Az Aficio™MP C6000SP/MP C7500SP készülékek dokumentumszerverén el lehet tárolni a gyakori nyomtatási és másolási munkákat, aminek segítségével minimalizálni lehet a nyomtatási munkák időigényét.
A nagy, 7400 lapig bővíthető papírkapacitás, valamint 60/75 nyomat per perc sebességű fekete-fehér és 55/70 nyomat per perc sebességű színes nyomtatás nagyban megnövelik a produktivitást. A készülékek A6-tól A3+ méretig és akár 300 g/m2 súlyig kezelik a papírokat, továbbá olyan széleskörű finisher opciókat támogatnak, mint például a tűzés és füzetkészítés.
Az Aficio™MP C6000SP/MP C7500SP gépek széleskörű szkennelési és disztribúciós funkciói közé tartoznak a ‘szkennelés mappába’ és a ‘szkennelés e-mailbe’ alkalmazások (LDAP-on keresztül). A készülékek alapkiszerelésben tartalmazzák az olyan fejlett biztonsági funkciókat, mint a teljes kimenő és bejövő adattitkosítás.

Ügyfeleink olyan megoldásokat várnak a Ricohtól, amelyek versenyelőnyt biztosítanak, és melyeknél a magas felszereltség megfizethető árfekvéssel párosul. Ezek a berendezések különféle felhasználói környezetekben is megállják helyüket. Az Aficio™MP C6000SP/MP C7500SP a Ricoh széles termékpalettájának legújabb digitális irodai berendezései. A Ricoh jelenleg a másolók, nyomtatók, szkennerek, faxok, multifunkciós készülékek, valamint fejlett szoftvermegoldások egyik vezető gyártója.

Oldal tetejére