Nagy teljesítmény feketén-fehéren - Ricoh Aficio™SP 8200DN

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Nagy teljesítmény feketén-fehéren - Ricoh Aficio™SP 8200DN

Laser_Printer__SP8200DN

A sokrétű igények kielégítésére tervezett Aficio™SP 8200DN mind az egyszeri nagy volumenű, mind pedig a kisebb napi feladatok nyomtatására ideális megoldás. A nagy nyomtatási volumen és a szoros határidők kezeléséhez megbízható eszközre van szükség, amely nem ismer kompromisszumot a produktivitás terén.

Az Aficio™SP 8200DN versenyképes nyomatköltsége és sokoldalúsága folytán kategóriájában egyedülálló nyomtatási teljesítményt kínál. A berendezés villámgyors nyomtatásra képes, 50 nyomat/perc sebességgel, kétoldalasan az egyoldalas nyomtatáshoz hasonló sebességet biztosítva. Az Aficio™SP 8200DN nyomtató 25 másodperces bemelegedésének és az első oldal 3,5 másodpercen belüli elkészítésének köszönhetően időmegtakarítás érhető el. A 4400 lapos maximális papírkapacitás elég nagy ahhoz, hogy ne kelljen gyakran újratölteni a papírt. Az Aficio™SP 8200DN maximális terhelhetősége havi 300 ezer oldal.

A fekete-fehér nyomtató kiváló papírkezelési lehetőségekkel bír: a papírtálcákból 169 g/m², kézi adagolóból egészen 216g/m² súlyig. A nagy kapacitású 3000 lapos finiserrel vagy a költségkímélő 1000 lapos finiserrel a nyomtató professzionális dokumentumokat állít elő. Az Aficio™SP 8200DN már alapkiépítésben is együttműködik a legtöbb nyomtatási környezettel. Támogatja a vonalkód és a „data stream” nyomtatást, opcionális IPDS-kártyával a felhasználó közvetlenül – print box vagy szerver közbeiktatása nélkül – nyomtathatja ki tranzakciós dokumentumait AS 400-as környezetből. Az SP 8200DN a decentralizált host-printing környezetek legújabb megoldásaival dolgozik.

Oldal tetejére