Költségtakarékos színes nyomtatás - Ricoh Aficio™SP C420DN

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Költségtakarékos színes nyomtatás - Ricoh Aficio™SP C420DN

Aficio™SP C420DN

A vállalati dokumentumkészítés költségei a cég összforgalmának 3 százalékát is meghaladhatják, ennek az aránynak a csökkentéséhez hatékony dokumentumkezelésre van szükség. Az irodai igényekre tervezett Aficio™SP C420DN teljes életciklusra vetített összköltsége kivételesen alacsony, így megfizethető dokumentumkészítést tesz lehetővé házon belül, külső szolgáltató bevonása nélkül.

Az Aficio™SP C420DN színes nyomtató nagy sebességgel készít kiváló minőségű színes nyomatokat. A gép 30 oldal/perc folyamatos nyomtatási sebességre képes (fekete-fehérben és színesben), egy- és kétoldalas üzemmódban egyaránt. Bemelegedési ideje 30 másodperc, ezt követően az első fekete-fehér vagy színes nyomat 10, illetve 15 másodpercen belül elkészül. Az 1200 dpi felbontásnak köszönhetően kiváló nyomatminőség érhető el – lenyűgöző grafikonok, prezentációk, kézikönyvek és jelentések készíthetők, fotóminőségű képekkel.

A nyomtató támogatja a vastag papírra való nyomtatást (a normál tálcákban 216 g/m², a duplex egységben 157 g/m² súlyig), a további három papírtálcával pedig egyidejűleg lehetővé teszi a többféle papírméretre való nyomtatást. A nyomtatóval rendkívül sokféle papírtípusra – normál és újrahasznosított papír, fólia, etikett, boríték, vízálló és bevonatos média – is nyomtathatunk. A nagy papírkapacitás zavartalan nyomtatást tesz lehetővé, és a közvetlen PDF-nyomtatásnak köszönhetően rövidebb idő alatt lehet kinyomtatni a kívánt dokumentumokat. A kellékanyagok kapacitása alacsony nyomatköltséget eredményez. Az Aficio™SP C420DN még nagy terhelés mellett is minimális karbantartást igényel.

A Ricoh egyedülálló nyílt architektúrája a cégspecifikus alkalmazások futtatását is lehetővé teszi. Az IT-vezetők számára rendkívül előnyösek a kifogástalan csatlakozási képességek és az alacsonyabb hálózati terhelés. A Ricoh szoftvermegoldásai a költségek figyelését és elszámolását is támogatják.

Oldal tetejére