Új gyárat létesít a Ricoh Thaiföldön

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Új gyárat létesít a Ricoh Thaiföldön

A Ricoh Company Thaiföldön 121 000 négyzetméteres területen új gyárat létesít, mellyel ázsiai termelési hálózatát szeretné erősíteni - jelentette be Shiro Kondo, a vállalat elnöke és vezérigazgatója.

A Ricoh Company közleménye szerint a nemrégiben Thaiföldön, Amata város ipari parkjában vásárolt 121 000 négyzetméteres terület, új üzemének ad majd otthont. Az új gyáregységben a fekete-fehér és színes lézernyomtatók, MFP-k valamint a hozzájuk tartozó alkatrészek gyártását tervezi, fellendítve ezzel a Ricoh ázsiai termelését. A 97 millió dolláros beruházással a Ricoh célja, hogy olyan gyártási, HR és know-how központot hozzon létre, melynek segítségével tovább erősítheti termelési hálózatát az ázsiai régióban.

Az új létesítmény elegendő termelési kapacitással rendelkezik majd a megnövekedett üzleti igények kielégítéséhez, valamint ellensúlyozza a térség túlzott függőségét Kínától. Az üzem építése előreláthatólag 2008 augusztusában kezdődik, a termelés a tervek szerint 2009 szeptemberében indul majd. A gyár tervezett kapacitása 140 000 egység/hónap, és a régióban 4000 embernek fog munkát adni.

A Ricoh, regionális értékesítési hálózatának kiépítése által, Ázsia-szerte erősíteni kívánja ügyfélkapcsolatait, melynek első lépése a 2009-ben üzembe lépő thaiföldi gyáregység.

Oldal tetejére