Megnyílt a Ricoh webáruháza - Az első 50 vásárló ajándékot kap!

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Megnyílt a Ricoh webáruháza - Az első 50 vásárló ajándékot kap!

2008. júniusában elindult a Ricoh Hungary webshopja, melynek segítségével egyszerűen és kényelmesen lehet megismerni és megvásárolni a Ricoh irodai berendezéseit. A webshopban főleg a Ricoh új, otthoni felhasználóknak és kis munkacsoportoknak szánt nyomtatói és multifunkciós berendezései találhatóak meg. A nyitási akció keretében az első 50 vásárló Ricoh ajándékot kap.

A Ricoh Hungary webáruháza 2008. júniusában indult, melynek segítségével már akár otthonról is kényelmesen lehet megvásárolni a Ricoh irodai berendezéseit. Az új oldalra látogatók könnyedén megismerhetik és megvásárolhatják a Ricoh otthoni felhasználóknak és kis munkacsoportoknak szánt nyomtatóit és multifunkciós eszközeit, valamint a már meglévő Ricoh berendezéseikhez is egyszerűen szerezhetik be a kellékanyagokat.

A Ricoh idén kisebb nyomtatókkal és másolókkal bővítette termékportfolióját, melyek vásárlásához már nem szükséges szakmai tanácsadás. Főleg ezek a berendezések – a felhasználók által is könnyen üzembe helyezhető eszközök – találhatók meg a webshopban, melyek értéke általában nem éri el az 500 000 forintos árat. A webshop egyszerű és gyors információforrás a Ricoh termékeivel és opcióival kapcsolatban. A kényelmes, automatizált rendszer tárolja a régebbi megrendeléseket is, így az ismétlődő vásárlásoknál egyszerűen újrarendelhetők a felhasználónál lévő berendezéshez szükséges kellékanyagok.  A weboldal speciális fejlesztése, hogy a kínálatot összehangolták a Ricoh Hungary raktárkészletével, így az naprakész információkat ad az egyes termékek elérhetőségéről.

A webshop a https://webshop.ricoh.hu/ linken vagy a www.ricoh.hu weboldalról, egy gombnyomással közvetlenül elérhető. Ráadásul most az első 50 vásárló, aki a webshopban 10.000 forint felett vásárol, Ricoh ajándékot kap.

Oldal tetejére