Nagy teljesítményű nyomtatócsalád megfizethető áron – Ricoh Aficio™SP 4100NL/SP 4100SF/SP4110SF

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Nagy teljesítményű nyomtatócsalád megfizethető áron – Ricoh Aficio™SP 4100NL/SP 4100SF/SP4110SF

Laser_Printer_SP4100SF

A Ricoh bejelentette új A4-es nyomtatócsaládja, - az Aficio™SP 4100NL / SP 4100SF / SP 4110SF készülékek - piacra dobását. Az irodai rendszerek a nagy sebesség, a magas termelékenység és a felhasználóbarát működés mellett alacsony TCO-t (Total Cost of Ownership) kínálnak kis és közepes irodák vagy munkacsoportok számára.

Míg az Aficio™SP 4100NL produktív és gazdaságos nyomtatást az Aficio™SP 4100SF és SP 4110SF teljes multifunkcionalitást kínál másolással, faxolással és szkenneléssel. Az első nyomtatott oldal kevesebb mint 6.9 másodperc alatt készül el, a percenkénti 31 oldal nyomtatási sebesség és a 100 000-es havi csúcsterhelés mellett számos papírtípust is támogatnak, kezelésük pedig rendkívül egyszerű. Az Aficio™SP 4100SF és SP 4110SF ugyanilyen sebesség mellett biztosítja a faxolást, melynek átviteli sebessége csupán 3 másodperc. A szkennelési sebesség színesben 12 kép, fekete fehérben pedig 25 kép percenként.

Irodai környezetben különösen hasznos a nyomtatócsalád széleskörű papírkezelése. A készülékek maximális papírkapacitása 1600 lap. A nyomtatás gyors és megbízható, köszönhető ez az intelligensen kidolgozott papírútnak. A papírtálcák sokféle papírmérettel és akár 130 g/m²-es papírvastagsággal is megbirkóznak. A kézi adagoló 162 g/m² papírsúlyig használható, a dedikált boríték-mód pedig biztosítja a borítékok gyűrődésmentes nyomtatását.

Az Aficio™SP 4100-es család több biztonsági funkcióval is rendelkezik a bizalmas adatok védelmére. Többféle titkosítás, valamint a jogosulatlan másolásvédelmi egység és adatfelülírási funkció is rendelkezésre áll. Az újratervezett SmartDeviceMonitor és DesktopBinder a nyomtatási munkák széleskörű menedzselési lehetőségét biztosítja.

Az LCD képernyő rendkívül egyszerű használatot, folyamatos működést és gyors karbantartást tesz lehetővé a felhasználók számára. Ha egy opció telepítésre kerül, a nyomtatómeghajtó automatikusan érzékeli és megjegyzi azt. Az egyéni papírméretek elnevezhetőek és eltárolhatóak. Számos nyomtatási típus, mint például a próbanyomtatás, tárolt nyomtatás, tárolás és nyomtatás egyszerűen és gyorsan elérhető.

A készülékek automatikusan energiatakarékos módra váltanak, ha nem használják őket. Ekkor a készülékek főegysége 6,5 W-ot, míg a komplett kiépítés kevesebb mint 12,5 W-ot fogyaszt, ezért a készülékek egyszerre környezettudatosak és költséghatékonyak.

Az Aficio™SP 4100NL / SP 4100SF / SP4110SF a Ricoh digitális irodai eszközkínálatának legújabb tagjai. A Ricoh jelenleg a másolók, nyomtatók, szkennerek, faxok, multifunkciós készülékek, valamint fejlett szoftvermegoldások egyik vezető gyártója.

Oldal tetejére