Strapabíró nagyteljesítményű multifunkciós dokumentum-előállító rendszerek – Ricoh Aficio™MP 6000/MP 7000/MP 8000

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Strapabíró nagyteljesítményű multifunkciós dokumentum-előállító rendszerek – Ricoh Aficio™MP 6000/MP 7000/MP 8000

MP 6000_7000 (185 x 155)

A Ricoh három új multifunkciós irodai eszköze – az Aficio™6000, MP 7000 és az MP 8000 – percenként 60, 70 vagy 80 oldalas sebességgel, nagyfokú termelékenységgel, széleskörű nyomtatási, másolási, szkennelési, faxolási és biztonsági funkcióival és széleskörű finiser lehetőségekkel kínál optimális megoldást közepes és nagy irodák, valamint központi sokszorosítók számára. A készülékek a felhasználóbarát működés mellett alacsony TCO-t (Total Cost of Ownership) is biztosítanak.

A kiélezett versenyben, az egyre bonyolultabb munkafeltételek közepette életbevágóan fontos az ügyfél elvárásaihoz történő rugalmas alkalmazkodás. A Ricoh legújabb berendezései eleget tesznek a központi sokszorosítás, valamint a bérnyomtatás és az adatszolgáltató központok legmagasabb elvárásainak is. Az intelligens multifunkciós rendszerek remekül illeszkednek a meglévő infrastruktúrához, a maximális biztonság és a rugalmas testreszabhatóság révén pedig a speciális felhasználói igényeket is képesek kezelni. Az Aficio™MP 6000/MP 7000/MP8000 rendszerek intelligens dokumentumkezelési lehetőségeket kínálnak egy olyan eszközben, melynek képességei túllépnek a hagyományos dokumentum-feldolgozáson és támogatják az információk rögzítését, létrehozását, tárolását illetve megosztását is.

A Ricoh új gépei könnyedén megbirkóznak bármilyen összetett nyomtatási, másolási és szkennelési feladattal. A könnyű kezelhetőséget a nagyméretű, felhasználóbarát kezelőpanel biztosítja. Rövid bemelegedési idő után a kétoldalas nyomtatás az egyoldalassal megegyező sebességgel történik, az 1200 dpi-s felbontás pedig tökéletes nyomatokat és másolatokat nyújt. A készülékek A3-tól B6-os méretig változatos papírkezelést tesznek lehetővé, akár 216 g/m2 papírsúlyig. Függetlenül a feladat nagyságától és összetettségétől, a papírtálcák kapacitása akár 8,300 lap is lehet, de a papírkazetták a rendszer működése közben is feltölthetők.

Az olyan széleskörű finiser lehetőségeknek köszönhetően, mint például a tűzés, lyukasztás és Z-hajtás, a dokumentumok házon belül is magas színvonalon állíthatók elő, a fedő- és hátlapadagoló valamint a gerinctűzés pedig lehetővé teszik a profi füzetkészítést is. Nagymennyiségű spirálkötési igény esetén az egyedülálló GBC StreamPunch™ III megbízható lyukasztást biztosít akár kilenc közkedvelt kötési stílus céljaira.

Az egyedülálló innovatív Java™ (J2ME™) kompatibilis szoftver platform, az Embedded Software Architecture™ révén, az Aficio™MP 6000/MP 7000/MP8000 eszközök a lehető legszélesebb körű testre szabhatóságot teszik lehetővé.  Az új JBIG tömörítésnek köszönhetően, az Aficio™MP 6000, MP 7000 és MP 8000 a faxüzeneteket maximum 2 másodperc alatt továbbítja, a fax multiport révén pedig egy időben akár három vonal is elérhető. A digitális fájlok hatékony megosztását olyan továbbfejlesztett szkennelési funkciók segítik, mint például az e-mailbe, URL-re, NCP-re való szkennelés. A Ricoh a korszerű szoftvermegoldások egész sorozatát vonultatja fel, melyek segítségével a nyomtatási költségek csökkentését a dokumentumoknak a leginkább költséghatékony eszközre történő átirányítása révén teszi lehetővé (doc-Q-route), az átlátható költségelszámolást pedig az Equitrac Office™ biztosítja.

A legfrissebb biztonsági megoldásokkal felszerelt Aficio™MP 6000/MP 7000/MP8000 a nyomtatási feladatokhoz való hozzáféréshez PIN kódot kér, valamint Windows® hitelesítési eljárást alkalmaz, így az egyszerű be- és kijelentkezés megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést. A rendszer merevlemezén maradt ideiglenes adatok felülírását egy biztonsági egység teszi lehetővé, az adatlopás és az anyagok illegális másolásának megelőzése pedig az adatok titkosítása révén érhető el.

Az Aficio™MP 6000, MP 7000 és MP800 a Ricoh széles termékpalettájának legújabb digitális irodai berendezései. A Ricoh jelenleg a másolók, nyomtatók, szkennerek, faxok, multifunkciós készülékek, valamint fejlett szoftvermegoldások egyik vezető gyártója.

Oldal tetejére