A Ricoh csatlakozik az SAP Printer Vendor Programhoz

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh csatlakozik az SAP Printer Vendor Programhoz

A Ricoh Csoport 2009-től arany fokozatú tagként csatlakozik az SAP Printer Vendor Programhoz.

Az SAP Printer Vendor Programjában az SAP a Ricoh Csoporttal és más vezető nyomtatógyártókkal szorosan együttműködve közösen fejleszt és kínál olyan magas minőségű nyomtatási megoldásokat, melyek tovább növelik az SAP üzleti software alkalmazások nyomtatási modelljeinek támogatottságát. Az együttműködés a résztvevő forgalmazók számára – így a Ricoh számára is – hozzáférést biztosít az SAP speciális fejlesztői környezetéhez, amely nélkülözhetetlen a berendezések SAP megoldásokon alapuló környezetben való működésének optimalizálásához.

A Programban való részvétel révén az SAP software megoldások felhasználói pontos rálátást nyernek a Ricoh multifunkciós eszközök és nyomtatók státuszára. Ennek segítségével leegyszerűsödik az SAP megoldásokon alapuló rendszerekről való nyomtatás, és a felhasználók teljes jogosultságot kapnak a Ricoh multifunkciós eszközök és nyomtatók funkcióinak használatához – többek között a tűzés, kép beállítás, valamint a nyomtatás visszaigazolása funkciókhoz. További fontos előny, hogy mostantól problémák felmerülése esetén gyors beavatkozásra nyílik lehetőség, így valósággá válik a hatékony nyomtatás-irányítás.

A Ricoh tervei között szerepel, hogy hamarosan piacra bocsátja az SAP Printer Vendor Program során engedélyezett berendezés típusokat, valamint folytatja az irodai berendezések elérhetőségének népszerűsítését.

Oldal tetejére