Rendkívül termelékeny színes nyomtatók, mindennapi irodai használatra - Ricoh Aficio™SP C311N/SP C312 DN

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Rendkívül termelékeny színes nyomtatók, mindennapi irodai használatra - Ricoh Aficio™SP C311N/SP C312 DN

Laser_Printer_SPC311N

Tegye vonzóbbá színes nyomatait az SP C311N/SP C312DN nyomtatók fejlett képességeivel! A felhasználóbarát rendszerek maradéktalanul kielégítik a színes dokumentumkészítési folyamatok követelményeit, és alacsony üzemeltetési költségükkel (TCO) a felhasználók pénztárcáját is kímélik.

Közismert tény, hogy a színes nyomatok hatásosabbak a fekete-fehér dokumentumoknál. A Ricoh Aficio™SP C311N/SP C312DN nyomtatókkal ez a hozzáadott érték most rendkívül alacsony oldalköltséggel is párosulhat. 

Az SP C311N/SP C312DN rendszerek rendkívül gyors, 30 másodperces bemelegedési időt követően pillanatok alatt, alig 13,5 másodpercen belül elkészítik az első színes vagy fekete-fehér oldalt. A készülékek folyamatos nyomtatási sebessége fekete-fehérben és színesben egyaránt 25 oldal/perc. Az SP C311N/SP C312DN nyomtatók színes dokumentumait a praktikus „all-in-one” festékkazettáknak köszönhetően kiváló színhűség és képminőség jellemzi. Maximális nyomtatási felbontásuk 600 dpi. Speciális illesztőrendszerrel kiegészítve a nyomtatók ofszet színeket is képesek szimulálni.

A Ricoh többi termékéhez hasonlóan az SP C311N/SP C312DN nyomtatók használata is rendkívül egyszerű és költséghatékony. A könnyen cserélhető alkatrészek gyors karbantartást tesznek lehetővé, a kényelmes „all-in-one” festékkazetták révén a henger és a festékpor egy lépésben cserélhető. Az elölről hozzáférhető papírtovábbítási útvonalnak köszönhetően a felhasználó pillanatok alatt eltávolíthatjaaz elakadt papírt.

A Ricoh eszközei a környezetet kímélve javítják a nyomtatási munkafolyamatok költséghatékonyságát. A rövid bemelegedési idejű gépek gyakran állnak át energiatakarékos üzemmódra. Ezen kívül az SP C312DN modellnél a kis energiaköltség papírtakarékos duplex-képességekkel párosul, ami egyszerre kíméli a környezetet és a felhasználó pénztárcáját.

Az SP C311N/SP C312DN nyomtatóka Ricoh széles termékpalettájának legújabb digitális irodai berendezései. A Ricoh jelenleg a másolók, nyomtatók, szkennerek, faxok, multifunkciós készülékek, valamint fejlett szoftvermegoldások egyik vezető gyártója.

Oldal tetejére