Színes termelési szintű nyomtató a legkorszerűbb nyomtatási igényekre - Ricoh Pro™C900

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Színes termelési szintű nyomtató a legkorszerűbb nyomtatási igényekre - Ricoh Pro™C900

Pro™C900

Napjainkban a nyomtatás világa tele van kihívásokkal. A digitális nyomtatás új lehetőségei megnövelik az ügyfelek minőség és sebesség terén támasztott elvárásait. A Ricoh a nagy volumenű szegmensben szerzett tapasztalatait most a professzionális színes nyomtatás szolgálatába állítja. Immár Magyarországon is elérhető a Ricoh új Pro termékvonalának zászlóshajója, a színes termelési szintű nyomtatás teljes munkafolyamatára megoldást kínáló Ricoh Pro™C900.

A Ricoh az elmúlt években megszilárdította pozícióját a nagyteljesítményű nyomtatók piacának terén, ahonnan most a belépő szintű színes termelési szintű nyomtatók és az ehhez kapcsolódó professzionális szolgáltatások irányába lép tovább. E stratégia első lépéseként bemutatták a Ricoh első színes nagyteljesítményű digitális nyomdagépét, a Pro™C900-at, amely immár Magyarországon is elérhető.

A Ricoh Pro™C900 nagy munkaterhelésre tervezett, sokféle utómunkálati opciót nyújtó professzionális berendezés, még a legbonyolultabb nyomtatási feladatot is az első lépéstől az utolsóig elvégzi, „ipari” teljesítménye megfizethető árral párosul.

A színes termelési szintű nyomtatás teljes munkafolyamatára megoldást kínál, nagy sebességével, tartósságával és automatizált finiser funkcióinak széleskörű konfigurációs lehetőségeivel tűnik ki versenytársai közül. A berendezéssel automatikusan készíthetők ragasztókötött könyvek, spirálozott és irkafűzött anyagok is. A nagyteljesítményű készülék 50-300 grammos papírokon egyaránt percenként 90 színes oldal nyomtatására képes és 11 ezer lapos papírkapacitással valamint hét különböző papírtálcával rendelkezik.

A Pro™C900 könnyen kezelhető 10,4 hüvelykes színes kijelzője kiterjedt, felhasználóbarát nyomtatásmenedzsment funkciókat is megjelenít. A Pro™C900 az egyszerű és könnyen elérhető színes nyomtatás mellett támogatja a változó adatnyomtatási alkalmazásokat, alacsony teljes életciklusra vetített összköltséggel (TCO).

A termelési szintű gépek esetében a legfontosabb szempont a magas rendelkezésre állás, ennek érdekében az alkatrészek egy részét maga az ügyfél is ki tudja cserélni.

Oldal tetejére