A Vancouveri Olimpiai Játékokra való biztonságos belépésről a Ricoh gondoskodik

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Vancouveri Olimpiai Játékokra való biztonságos belépésről a Ricoh gondoskodik

A 2010-es Vancouveri Olimpiai Játékok előkészületei során a kanadai szervezőbizottság számára nagy fejtörést okozott a közel 90 000 biztonsági belépő előállítása. A belépők a sportolók, a szponzorok, a személyzet és a média képviselőinek teszik lehetővé a belépést az olimpia helyszíneire és az olimpiai faluba. Mivel a belépők úgymond vízumként működnek az olimpia idején, különös gondot kellett fordítani a biztonsági tényezőkre, a hamisítás lehetőségeinek kiküszöbölésére. Az olimpiai szervezőbizottság számára az is fontos volt, hogy a belépők előállítása környezetbarát módon történjen.

A végső megoldással az olimpia hivatalos, dokumentumkezelő megoldásokat biztosító partnere, a Ricoh Canada állt elő. Számos biztonsági és környezetvédelmi tényezőt figyelembe véve a Ricoh Aficio™GX5050N Gelsprinter™ nyomtató bizonyult a tökéletes választásnak. Ezzel az eszközzel ugyanis a rendkívül speciális papírra költséghatékony módon, kiváló minőségű nyomatok készíthetők, mindezt alacsony energiafelhasználással, környezetbarát módon.

Az olimpiai játékok idején megnövekedett nyomtatási igények maradéktalan teljesítését tovább segíti a nyomtató figyelemre méltó sebessége és megbízhatósága. A hosszú élettartamú patronok valamint a széles nyomtatófej felgyorsítja a hálózati nyomtatási folyamatot. Az olimpiát követően a jó szolgálatot tett berendezéseket iskolák és egyéb jótékonysági szervezetek kapják meg.

Oldal tetejére