Megérkezett a Ricoh legújabb A3-as digitális másolója az Aficio™MP 1900

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Megérkezett a Ricoh legújabb A3-as digitális másolója az Aficio™MP 1900

A Ricoh piacra dobta az Aficio™MP 1900 A3-as digitális másolóját, melynek főbb jellemzői a gyors bemelegedési idő, a 19 lap/perces másolási sebesség, a felhasználóbarát kezelőfelület és az elektronikus szortírozás.

Az MP 1900 készüléket könnyű kezelni. A jól felépített, nagy és könnyen megtalálható gombokkal rendelkező kezelőfelület segítségével bármilyen másolási munka könnyedén elvégezhető. A könnyen kihúzható papírtálcákkal a papírutántöltés is gyors és egyszerű.

Az eredeti dokumentumot a készülék eltárolja a memóriájában és a másolatokat az alapján készíti el. Ez időt takarít meg és csökkenti a hibák lehetőségét. A másolási munkákat tovább egyszerűsítheti az opcionális automatikus eredeti behúzó, ami egyszerre 30 lapot tud kezelni. Az elektronikus szortírozás szükségtelenné teszi a másolt példányok manuális összeválogatását.

A Ricoh nagy hangsúlyt fektet a környezetbarát megoldásokra. Az MP 1900 megfelel az Energy Star előírásainak, és alacsony energiafogyasztással, valamint rövid bemelegedési idővel rendelkezik.

Az Aficio™ MP 1900 a Ricoh digitális irodai eszközkínálatának legújabb tagja. A Ricoh jelenleg a másolók, nyomtatók, szkennerek, faxok, multifunkciós készülékek, valamint fejlett szoftvermegoldások egyik vezető gyártója.

Oldal tetejére