Komplett rugalmas irodai dokumentum megoldások App2Me funkcióval

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Komplett rugalmas irodai dokumentum megoldások App2Me funkcióval

Az új Aficio™MP 2851/3351/4001/5001 modellek másolás, nyomtatás, lapolvasás, elosztás, fax és finishing tekintetében is élenjárók, miközben otthonos, személyre szabható munkakörnyezetet kínálnak. Felgyorsítják a közepes vagy nagyobb irodák munkafolyamatait, miközben a legmagasabb biztonsági szabványokat alkalmazzák. A készülékek egyik különlegessége az App2Me funkció, mely egyéni munkamenetet tesz lehetővé.

Az Aficio™MP 2851, MP 3351, MP 4001 és MP 5001 modellekkel kapcsolatban elsőként a Ricoh legújabb szoftver platformjára, az App2Me funkcióra érdemes felhívni a figyelmet, ami egyéni munkamenetet kínál. A felhasználók igényeik szerint átszabhatják a képernyőmenüt az általuk leggyakrabban használt funkciók hozzáadásával. A platform megengedi a készülékek használatát akár mobil eszközökről is letölthető appletek révén .

Az MP 2851, MP 3351, MP 4001 és MP 5001 rövid bemelegedési idővel és a kivételesen gyorsan elkészülő első nyomatokkal biztosítják, hogy a felhasználóknak ne kelljen várakozniuk. Nyomtatási, másolási sebességük 28,33,40 illetve 50 lap/perc, a lapolvasó egy perc alatt 29 oldallal birkózik meg az MP 2851/3351 és 31 lappal az MP 4001/5001 esetében. Bőséges papírkapacitást biztosítanak a folyamatos munkához.

Az új multifunkciósok rugalmassága lehetővé teszi számos finisher illesztését és változatos papírtípusok használatát A5-A3 méretben. A kapcsozó és lyukasztó révén házon belül professzionális minőségben oldható meg a különféle kiadványok készítése, amivel idő és pénz takarítható meg.

Kiterjedt lapolvasási lehetőségek biztosítják a digitális dokumentumok gyors és költséghatékony áramoltatását, legyen a célállomás e-mail, mappa, URL vagy Novell Netware NCP. Az opcionális GlobalScan NX segítségével még egyszerűbben, a kezelőpanelről egy lépésben indíthatók a beolvasási munkák.

A bizalmas információk védelme érdekében számos törlési opcióból választhatunk. A másolás alatt álló adatok védettek, a merevlemez titkosított és az elavult adatok felülírhatók. A fax modul is megfelel a legmagasabb elvárásoknak ezen a téren, így viselheti a P2600 címkét.

Oldal tetejére