Új A3-as nyomtató a Ricoh palettáján - Ricoh Aficio™SP 6330N

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Új A3-as nyomtató a Ricoh palettáján - Ricoh Aficio™SP 6330N

Az A3-as méretben dolgozó Ricoh Aficio™SP 6330N monokróm lézernyomtató segítségével nagyobb méretben nyomtathat akár az egész iroda. A kétszeres területű nyomatok részletesebb táblázatok, tervek készítését teszik lehetővé, a készülék 35 lap/perces sebességével egy közepes munkacsoportot is könnyen kiszolgál.

Az új Aficio™SP 6330N modell megfizethető, ugyanakkor nagy teljesítményű és robusztus A3-as nyomtató akár havi 200 000 lapos terhelést is képes kezelni, emellett alapkiépítésben nyújt biztonsági szolgáltatásokat és tartalmazza a hálózati csatolókártyát is. Mindezekhez jön még az alacsony lapköltség is.

Nem minden a nagy sebesség, az Aficio™6330N bemelegedési ideje is rövid, csupán 19 másodperc. Az első nyomat 6,8 másodperc alatt készül el. Az impozáns 1600 lapos kapacitású lapadagoló biztosítja a folyamatos munkát. Ráadásként az SP 6330N nagy változatosságot enged meg papírvastagság tekintetében, az 52 grammos vékony papírtól a 216 g/m2 névkártya kartonig számos papírfajtát használhatunk. Alkalmas professzionális jelentések, feljegyzések és szórólapok nyomtatására A6-ostól A3-as méretig. Az opcionális adagolóval borítékcímzésre is van lehetőség.

Az új készülék alapkiépítésben is ideális hálózati, munkacsoportos használatra. A bizalmas adatok, dokumentumok védelme érdekében biztonsági szolgáltatásokkal is felvértezték. A felhasználók jelszóval azonosíthatják magukat és egy kiegészítő merevlemez birtokában a jelszó megadásáig visszatartható az adott munka kinyomtatása. A biztonsági funkciók mellett lehetőség van a munkák monitorozására és költségszámlázásra. A Ricoh @Remote szoftverével részleteiben is követhető a használat és a költségek megoszlása.

Oldal tetejére