A Ricoh 2012-ig az ATP platina fokozatú támogatója

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh 2012-ig az ATP platina fokozatú támogatója

A Ricoh Europe 2012-ig meghosszabbította és szorosabbra fűzte az ATP Profi Teniszezők Szövetségével való együttműködését. Az irodatechnikai vállalat a most kezdődő szezontól az ATP platina fokozatú szponzora lesz és immár 12 Európai versenyhelyszínen biztosítja a nyomtatási és másolási háttérműveletek ellátását.

A Ricoh Europe és az ATP Profi Teniszezők Szövetsége újabb együttműködést írt alá, miszerint az irodatechnikai vállalat 2012-ig a tenisztorna platina fokozatú támogatója lesz. A két fél kapcsolata immár 5 éves múltra tekint vissza: sikerességének bizonyítéka, hogy idén még szorosabbra fűzték az együttműködést, így a Ricoh a torna egyik legnagyobb szponzorává vált.

Az új együttműködés részeként a Ricoh az eddigi helyszíneken túl további hat európai rendezvényt támogat Spanyolországban, Németországban, Ausztriában, Hollandiában, Svédországban és Svájcban, a szponzorált tornák számát tizenkettőre növelve.

Az együttműködés részeként az ATP versenyszervezők háttérirodai műveletei a Ricoh nyomtatási és másolási megoldásaira támaszkodnak, így az ATP legrangosabb európai eseményeinek helyszíni igényeit a Ricoh digitális irodai berendezései támogatják. A tornasorozat egy hetében átlagosan 100 000 és 200 000 oldalnyi dokumentum keletkezik, amelyet a különböző tisztviselők, a média és a szponzorok között osztanak szét.

Az irodai megoldások biztosításán túl az együttműködés részeként a Ricoh logója megjelenik a szervasebesség-mérő mellett, valamint a játékvezetői széken. Ezen kívül a Ricoh tovább támogatja a hivatalos Ricoh ATP MatchFacts internetes hírlevelet, valamint Európa-szerte több ATP Masters Series eseményen a Hawkeye® technológiát. Ez az ún. „sólyomszem” technológia a labda mozgásának animált rekonstrukciója, mely a bírónak segít annak meghatározásában, hogy vonalon belül vagy kívül volt-e az adott labda.

„Partneri együttműködésünk Európában történő kibővítése hűen tükrözi vállalatunk növekedését és fejlődését.  Az ATP tornasorozattal való kapcsolatunkat azért tartjuk kiemelten fontosnak, mert a profi játékosokhoz hasonlóan mi is a legjobb teljesítményre, valamint az ötletek megvalósítására törekszünk azáltal, hogy innovációnk révén folyamatosan fejlődünk” mondta Simon Sasaki, a Ricoh Europe vezérigazgatója.

Oldal tetejére