Az InfoPrint Solutions a Ricoh Csoport teljes jogú leányvállalata lett

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Az InfoPrint Solutions a Ricoh Csoport teljes jogú leányvállalata lett

A Ricoh és az IBM által 2007-ben létrehozott vegyesvállalat, az InfoPrint Solutions a napokban bejelentette, hogy mostantól a Ricoh Csoport leányvállalataként folytatja működését. A vállalat Ricoh Csoportba való beolvadása az IBM és a Ricoh közötti, három éves szoros együttműködés eredményeként valósult meg. Az InfoPrint Solutions komplex digitális nyomtatási környezet biztosításával sokszorosan összetett felhasználói igényeket szolgál ki, mellyel nagymértékben hozzájárul ügyfelei sikeréhez.

A Ricoh és az IBM vegyesvállalata az InfoPrint Solutions a napokban jelentette be, hogy hároméves együttműködésük lezárásaként mostantól a Ricoh Csoport leányvállalataként folytatja működését. Az InfoPrint Solutions rendkívül komplex, digitális nyomtatási környezet segítségével járul hozzá a vállalati ügyfelek és nyomtatószalonok árbevételeinek növeléséhez, illetve kiadásaik csökkentéséhez.

„Nagyon örülünk, hogy az InfoPrint Solutions mostantól teljes mértékben beleolvad a Ricoh Csoportba. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy közösen folytassuk ügyfeleink nyomtatási igényeinek kiszolgálását a közepestől a nagy volumenű nyomtatásig” - mondta Siro Kondo, a Ricoh elnök-vezérigazgatója. „Az InfoPrint Solutions megoldásaival, melyek között megtalálhatók vezető iparági és elemzők által támogatott nyomtatási- és, professzionális szolgáltatások, valamint a szoftverek is, tökéletesen illeszkedik a Ricoh családba. A gazdag IT örökségre épülő vállalat lehetővé teszi a Ricoh Csoport számára, hogy még szélesebb körű szervizt, támogatást és kimagasló technikai megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek.”

Az InfoPrint Solutions amellett, hogy ötvözi az IBM 50 éves nyomtatóipari tapasztalatát a Ricoh irodai megoldásaival és termelési szintű nyomtatási gyakorlatával, működésének középpontjába az előrehaladott kutatási és fejlesztési képességét helyezi. A vállalat piacvezető automatikus dokumentum-előállítással és a legjobb igény szerinti nyomtatással kapcsolatos szolgáltatásokra és azok létrehozására specializálódott - beleértve a változóadat tartalmú marketing megoldásokat is. Ezen megoldások és szolgáltatások igazán személyre szabható lehetőségeket kínálnak a vállalkozások számára, hogy azok könnyedén kezelhessék az egyedi kihívásokat, csökkentsék költségeiket és lehetővé tegyék a befektetéseik gyorsabb és magasabb megtérülését.

„Amikor 2007 júniusában létrehoztuk a vegyesvállalkozást, nagy várakozásokkal tekintettünk a mostani egybeolvadás felé” - mondta Daisuke Segawa az InfoPrint Solutions vezérigazgatója. „Úgy vélem, hogy megoldásközpontú filozófiánk megkülönböztető előnyt jelent a piacon, és nagyon várjuk, hogy a Ricoh-val való szövetségünk révén, továbbra is hozzájáruljunk ügyfeleink sikereihez - az eddiginél szélesebb körben.”

A Ricoh és az InfoPrint Solutions a sokszorosan összetett felhasználói igényeknek tesz eleget azáltal, hogy problémamentes szolgáltatások biztosításával a lehető legjobb megoldásokat kínálja ügyfeleinek – a munkafolyamat előtt, közben és azt követően egyaránt.

Oldal tetejére