5 csillagos EFQM tanúsítványt kapott a Ricoh

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

5 csillagos EFQM tanúsítványt kapott a Ricoh

A Ricoh Csoport, az irodai megoldások és menedzselt dokumentum szolgáltatások szakértője tovább erősítette helyzetét a legjobban irányított vállalatok európai rangsorában, ugyanis az EFQM, 5 csillagos Recognised for Excellence (Elismerés a Kiválóságért) tanúsítványban részesítette a vállalatot.

Az EFQM Kiválósági Modell az egyik legelterjedtebb üzleti modell, melyet Európa-szerte több mint 30 000 szervezet alkalmaz a vállalati értékekkel összehangolt, sikeres működés érdekében. 2010-ben az EFQM 5 csillagos tanúsítvánnyal tüntette ki a Ricoh Europe-ot példás üzleti magatartásáért, mely kitűnően ötvözi a gazdasági, a szociális és a környezetvédelmi szemléletmódot. Ez az összetett menedzsment filozófia tette lehetővé a Ricoh számára, hogy kiemelkedjen az innováció, a szakértelem és a fenntarthatóság területén.

Európán belül* a Ricoh Europe a legnagyobb vállalat, mely elérte az elismerés ilyen magas szintjét, ezért egyedi díjazásnak számít. Az 5 csillagos elismerés a kitűnőség állandó színvonalát tükrözi, amit a Ricoh Europe a vállalat egészére kiterjedően bizonyított. A szigorú értékelés során a vizsgálóbiztosok közel 200 órán keresztül elemezték a bizonyítékokat és a vállalat különböző részlegeiről közel 100 alkalmazottal készítettek interjút.

„Vállalatunkra igen erős társadalmi összefonódás jellemző, és a felhasználói kihívásokat innovatív megoldások segítségével oldjuk meg” -  mondta Simon Sasaki, a Ricoh Europe elnök vezérigazgatója. „Úgy gondolom, hogy holisztikus vállalati értékeinkből fakadó egyedi stratégiánknak és ügyfélorientált innovációinknak köszönhetjük, hogy vállalatunk az irodai megoldások és menedzselt dokumentum szolgáltatások egyik globális vezetőjévé vált.”

 

*A beadvány az EMEA (Europe, the Middle East and Africa) szervezeteit tartalmazza

Oldal tetejére