Öt kategóriában vehetett át a Ricoh BERTL díjat

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Öt kategóriában vehetett át a Ricoh BERTL díjat

A BERTL (Business Equipment Research and Test Laboratories) a Ricoh-t 2010-ben öt kategóriában is kitüntette a vállalat multifunkciós nyomtatóinak teljesítményéért, biztonságosságáért és kedvező ár-érték arányáért.

A 2010-es BERTL díjakat, az eddigi gyakorlathoz hasonlóan a termékek és szoftverek tulajdonságai, funkcionalitása, teljesítménye és a teljes üzleti folyamatban keletkező hozzáadott értéke alapján bírálták el. A nyerteseket szakértő analitikusok szigorú vizsgálatot követően választották ki.

A Ricoh a következő kategóriákban kapta meg a BERTL díját:
• Legjobb ár-érték arányú tintasugaras színes nyomtató - Ricoh GX e5550N
• Legjobb biztonsági tulajdonságokkal bíró színes nyomtató – Ricoh Aficio SP C431DN
• Legjobb A3-as monokróm nyomtató – Ricoh Afico SP 6330N
• Legjobb nagy munkacsoportos, nagy teljesítményű monokróm multifunkciós berendezés – Ricoh Aficio MP 5001/MP 4001

A Ricoh teljes jogú leányvállalata, az InfoPrint Solutions szintén kitüntetésben részesült az alacsony/közepes teljesítményű eszközök kategóriájában; az InfoPrint 1357EX nyerte el a legjobb monokróm termelési szintű nyomtatási szériáért járó díjat.

„Az egymástól ennyire különböző kategóriákban kiérdemelt díjak a Ricoh széles körű tapasztalatát bizonyítják, valamint azt, hogy a vállalat sokféle nyomtatót biztosít bármilyen típusú és nagyságú iroda számára” – mondta Bert de Greef, a Ricoh Europe nyomtatási marketing menedzsere. „A BERTL-díjhoz hasonló rangos elismerések alátámasztják a Ricoh fogyasztók által vezérelt innovációs elhivatottságát a világszintű nyomtatás terén, ami valódi hozzáadott értéket jelent egy vállalkozás számára” – tette hozzá.

Oldal tetejére