Ricoh Aficio MP C2051/MP C2551 - Két új, megfizethető és produktív környezetbarát színes MFP a Ricoh-tól

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Ricoh Aficio MP C2051/MP C2551 - Két új, megfizethető és produktív környezetbarát színes MFP a Ricoh-tól

MPC2051

A megfizethető színes MP C2051/MP C2551 eszközök a gyors és kiváló minőségű hálózati nyomtatás, másolás, faxolás és szkennelés előnyeit biztosítják az általános irodák számára. A munkacsoportok megtakaríthatják outsourcing költségeiket és házon belül készíthetnek éles és szemkápráztató 1200 dpi-s nyomatokat 20/25 lap/perces sebességgel. Továbbá hatékony költségkontrollt is megvalósíthatnak a kvótabeállítás funkció segítségével. Az MP C2051/MP C2551 készülékek zökkenőmentesen integrálhatóak a digitális hálózatokba. Javítják a munkafolyamatokat és a dolgozók közötti együttműködést azáltal, hogy lehetővé teszik a munkacsoportoknak, hogy elektronikusan osszák meg egymás között a dokumentumokat. A felhasználók közvetlenül szkennelhetnek e-mailbe, hálózati mappába, SD kártyára és flash memóriára.

Ezen fejlett MFP-k tervezésének fő szempontja az volt, hogy megkönnyítsék a költséghatékony és környezetbarát irodák létrejöttét. A standard kétoldalas egység papírt és energiát takarít meg a produktivitás csökkenése nélkül. Az egyedi PxP polimerizált toner energiát takarít meg és segít csökkenteni a széndioxid lábnyomot. A Ricoh innovatív új MFP-i rendelkeznek az úgynevezett QSU (Quick Start-Up) technológiával, mely segít megóvni a környezetet és kordában tartani a költségeket. A felhasználók továbbá profitálhatnak az egyszerű érintőképernyős kezelőfelület és a munkafolyamat javító App2Me widget-ek által nyújtott lehetőségekből. A gyakran használt beállítások ikonok alá rendelhetőek és személyre szabhatóak. Ez egyszerűsíti a mindennapi munkát és csökkent az IT részleg terheltségét. Az eszközök támogatják az USB/SD tárolóról történő közvetlen nyomtatást. Az opcionális belső borítékadagoló pedig a borítékok nyomtatását teszi különösen egyszerűvé.

Az érzékeny adatok védelméről az MP C2051/MP C2551 eszközök fejlett biztonsági opciói gondoskodnak. Az alapkiszerelésben elérhető merevlemez titkosítási egység és a beágyazott adat-felülírási biztonsági egység gondoskodik az eszközökön tárolt adatok védelméről, valamint további biztonsági csomagok is a felhasználó rendelkezésre állnak. Az eszközök helytakarékos kialakítását semmi sem kompromittálja – az opcionális 500 lapos finiser, a lyukasztó egység és a borítékadagoló mind belső kialakításúak. Továbbá, ezen eszközök legalacsonyabb tipikus energiafogyasztása (TEC) kategóriájuk egyik legalacsonyabbika.

Az MP C2051/MP C2551 eszközök a Ricoh digitális irodai eszközkínálatának legújabb tagjai. A Ricoh jelenleg a másolók, nyomtatók, szkennerek, faxok, multifunkcionális készülékek, valamint fejlett szoftvermegoldások vezető gyártója.

Oldal tetejére