A Ricoh ügyfél fenntarthatósági programja fődíjat nyert a rangos követendő gyakorlat versenyen

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh ügyfél fenntarthatósági programja fődíjat nyert a rangos követendő gyakorlat versenyen

A Ricoh az ügyfélközpontú Fenntarthatósági Optimalizációs Programjával megnyerte az „EFQM Sustainability Good Practice Competition” verseny fődíját.  Ez a program egy olyan konzultációs szolgáltatás, amely segít a vállalatoknak, hogy dokumentum menedzsmentjüket szén-dioxid kibocsátás mentessé tegyék. A Ricoh kapta a legtöbb online és iparági szakértői szavazatot. Az eredményhirdetésre a brüsszeli Learning Edge konferencián került sor.

Az értékelő bizottság olyan vállalatokat keresett, melyek cégkultúrájukba, cégpolitikájukba integrálták a fenntarthatóságot, határozott etikai elvei és tiszta értékei vannak és ezek lehetővé tették, hogy a vállalat gazdasági, szociális és környezetvédelmi szempontból is fenntarthatóvá váljon. A döntési kritériumok között szerepelt, hogy a vállalat nyújt e hozzáadott értéket ügyfeleinek és, hogy inspirál e másokat, a fenntarthatóság elérésére.


Fenntarthatósági Optimalizációs Programjával a Ricoh demonstrálta mennyire fontosnak tartja, ügyfelei környezettudatosságának és fenntarthatóságának növelését. 


A Fenntarthatósági Optimalizációs Program a Ricoh zöld irodai megoldásainak legújabb tagja, melynek célja a dokumentum munkafolyamatok környezeti hatásainak csökkentése.

Tudjon meg többet a Fenntarthatósági Optimalizációs Programról a www.ricoh-europe.com/reduce2grow weboldalon.

Oldal tetejére