A Ricoh bemutatja három legújabb kategória első digitális nyomdagépét

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh bemutatja három legújabb kategória első digitális nyomdagépét

A Ricoh Europe PLC ma bemutatta három új, színes digitális nyomdagépét.  A Ricoh ProTM C651EX és Pro C751EX szkennerrel ellátott modellek, a Ricoh Pro C751 pedig egy nyomtató modell. Ezek a rendszerek ideálisak a print-for-pay szolgáltatóknak, digitális nyomdáknak, valamint a CRD-knek és nyomtatószobáknak. Számos egyedi fejlesztést tartalmaznak, melyek biztosítják a kiemelkedő képminőséget és a költséghatékony működést.

A Pro C751 sorozat egy új, „VCSEL” (Vertical Cavity Surface Emitting Laser) lézersugár technológiával rendelkezik, ami kategóriájának legjobb kimenetét és 4800 dpi-s regisztrációt biztosít. A kiemelkedő regisztrációs pontosság annak köszönhető, hogy a gép képes érzékelni a papír nyúlását és összehúzódását a melegítés és hűtés során.   A VCSEL technológia további előnye, hogy a vékony betűk és vonalak tisztábbak és élesebbek.


A Pro C751 a vágott papírt használó berendezések piacán egyedülálló, köszönhetően a folyadékhűtéses technológiának, ami optimalizálja az előhívó hőmérsékletét, így biztosítva a kiemelkedő produktivitást. 


Az aktív toner intenzitás vezérlés lehetővé teszi a stabil színminőséget a hosszabb nyomtatási szériák során.  Az operátor által cserélhető egységek (ORU) minimalizálják az állásidőt és maximalizálják a produktivitást, mivel a toner-ek menet közben cserélhetők, így nem kell leállítani a nyomtatási munkát.


A textúrázott és speciális médiák kezelése több lehetőséget kínál a bérnyomtatást kínáló szolgáltatóknak az ügyféligények kielégítésére.  Opciók széles köre, mint például az új hajtogató egység, a nagy kapacitású adagoló, a spirálozó egység, a 100 lapos tűzős finiser, a könyvkészítő finiser, a kötegelő, a GBC StreamPunch Pro EX és a Plockmatic füzetkészítő biztosítja a kiemelkedő flexibilitást.


A Ricoh Pro C751 sorozat a Ricoh Pro C901 Graphic Arts Edition, technológiai előnyeivel is rendelkezik, az eszközök kiemelkedő sebességgel képesek vastag hordozókra (300 gsm-ig) nyomtatni. A Ricoh PxP kémiai festéke konzisztens offset szintű minőséget és finomabb árnyékolást tesz lehetővé. A Széleskörű Ricoh Médiatár segítségével bárki beállíthat nyomtatási munkákat az egyszerűen kezelhető színes érintőképernyőn. A médiatár 150 előre eltárolt profilt tartalmaz, melyek egytől-egyig átfogó tesztelésen estek át. Az egyéni médiatár funkció segítségével a felhasználók saját profilokat adhatnak hozzá a médiatárhoz.


A kategória első Pro C751 sorozat kiválóan alkalmazható a rövid határidejű munkák elvégzésére. A Pro C751 könnyedén megbirkózik az olyan speciális dokumentumokkal, mint a füzetek, szórólapok direct mail-ek, jelentések, fényképalbumok és könyvek. Mind a három modell rendelkezik az EFI E41A nyomtatószerverrel, melynek segítségével bármilyen munkakörnyezetbe könnyen és problémamentesen beilleszthetők. Továbbá az eszközök problémamentesen illeszkednek a Ricoh integrált TotalFlow megoldásaival.

Oldal tetejére