Zöld teniszbajnokság - Ricoh Women’s British Open 2011

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Zöld teniszbajnokság - Ricoh Women’s British Open 2011

A Ricoh névadó támogatója a 2011-es Ricoh Women’s British Open teniszbajnokságnak, ahol az összes Ricoh eszköz energiatakarékos alapbeállításokkal fog üzemelni. A vállalat Fenntarthatósági Optimalizációs Programjának köszönhetően, első alkalommal lesznek a bajnokság dokumentumkezelési folyamatai szén-dioxid semlegesek, mely nagy szerepet játszik az alkalmazottak és a média környezetbarát hozzáállásának növelésébena a napi feladatok elvégzése során. Az elkerülhetetlen szén-dioxid kibocsátás szén-dioxid kreditek segítségével közömbösítik.

A Ricoh Europe, az irodai megoldások, managed document services szolgáltatások, IT szolgáltatások és digitális nyomdai megoldások specialistája, implementálja díjnyertes Fenntarthatósági Optimalizációs Programját a 2011-es Ricoh Women’s British Open, teniszbajnokságon, melyet 2011. július 28. és 31. között rendeznek meg Carnoustie-ban. A Fenntarthatósági Optimalizációs Program, amely nemrég elnyerte a fődíjat az „EFQM Sustainability Good Practice Competition” versenyen, egy konzultációs szolgáltatás, amely segít a vállalatoknak, hogy szén-dioxid semlegessé tegyék dokumentum munkafolyamataikat.

RWBO_LOGOA Ricoh Women’s British Open 2011 rendezvényen az összes Ricoh eszköz energia hatékony alapbeállításokkal fog üzemelni, hogy környezettudatosan végezzék munkájukat.  Például, ahová csak lehetséges digitális formátumban továbbítsák a dokumentumokat, és lehetőleg fekete-fehérben és kétoldalasan nyomtassanak.
A bajnokság végén a Ricoh minden fennmaradó szén-dioxid kibocsátást tiszta energia projektekkel generált szén-dioxid kreditekkel  semlegesít. A Program a Ricoh és a LGU, LET, LPGA és IMG közötti partnerkapcsolat keretében kerül integrálásra.

A Fenntarthatósági Optimalizációs Program beleillik a Ricoh Green Initiatives For Tomorrow (Zöld Kezdeményezések a Holnapért, G.I.F.T.) kampányába, ami a Ricoh Women’s British Open in 2009.-en került bemutatásra. A G.I.F.T. bátorítja a résztvevőket és játékosokat, hogy a mindennapi életben végrehajtott apró változtatásokkal csökkentsék környezetre gyakorolt hatásaikat. Minden tíz ember után, aki vállalja, hogy csökkenti CO2 lábnyomát, a Ricoh ültet egy fát Afrikában.

A fenntarthatóság iránti elkötelezettség további illusztrálásaként az európai környezetbarát hirdetőtábla – amely 100%-ban nap és szélenergiával működik - egy működő modellje megtekinthető a rendezvényen.

A Ricoh egymás után hetedszer került fel a Ricoh a világ 100 legfenntarthatóbb vállalatának listájára. A Ricoh az innovatív zöld megoldások vezető szolgáltatója, mindent megtesz, hogy csökkentse saját és ügyfelei környezeti behatásait.

Oldal tetejére