A Ricoh jelenléte a 2012-es drupa nemzetközi nyomdaipari szakkiállításon

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh jelenléte a 2012-es drupa nemzetközi nyomdaipari szakkiállításon

A Ricoh megjelenése a 2012-es drupán az eddigiekhez képest a legnagyobbnak ígérkezik.  A látogatók a Hall 08a (B46-1 és B46-3) standunkon szoftver és hardver termékeink széles választékával találkozhatnak, azon nyomdai szolgáltatásokat nyújtók számára kifejlesztve, akik a nyomtatáson túl is fejlesztik üzleti tevékenységeiket, illetve a marketing és kommunikációs szolgáltatások felé terjeszkednek. Ezenkívül a Ricoh a vállalati “nyomtatószobák“ számára is bemutatja, hogyan tud segíteni a kereskedelmi tevékenységük hatékonyabb működtetésében.
A Ricoh standot meglátogatók a következőkkel találkozhatnak: Ricoh TotalFlow termékportfólió, Ricoh Pro C901 Graphic Arts Edition, Pro C751 digitális színes nyomdai berendezés, valamint az InfoPrint 5000 VP színes, folyamatos adagoló üzemű platform. Továbbá a Ricoh bemutatja az új Ricoh Carbon Balanced Printing programot; a Ricoh Business Driver Programme™ új generációját; és az új széles formátumú nyomtatót.  

A Ricoh ezen esemény teljes ideje alatt az átalakulásra helyezi a fő hangsúlyt, s bemutatja a jövőbe mutató változásokat a nyomdaipari szolgáltatók partnereként. A látogatók megtapasztalhatják a Ricoh azon alkalmazásterületeit, amelyek arra hivatottak, hogy olyan gyakorlati útmutatót nyújtsanak, melynek segítségével új piacok felé nyithatnak, s elérhetővé váljanak számukra a nyomdaipar legújabb vívmányai és szaktudása; valamint az új digitális munkafolyamatok megvalósítása. Ezek a területek a következők: marketing, csomagolás, kiadás, kereskedelmi és vállalkozási tevékenységek.
Mindegyik területen a Ricoh ügyfelek kapják a főszerepet, akik az új digitális nyomdai alkalmazások és szolgáltatások bemutatásán keresztül a saját tapasztalataikat fogják megosztani.

A látogatók számára a Ricoh standján eltöltött idő páratlan és felejthetetlen élményt ígér. A Ricoh http://drupa2012.ricoh-europe.com/ oldalán előre regisztrált vendégei személyre szabott, egyedi élményben fognak részesülni. Megkülönböztetett figyelemben részesülnek a QR technológia által, valamint élvezhetik az egyéni interaktív utazást a stand körül – oly módon, hogy a Ricoh hálózati nyomtatás-megoldásait egyedi szükségleteikhez mérten igazítjuk, továbbá betekintést nyernek a Ricoh üzleti tevékenységük fejlődését támogató lehetőségeibe.

Peter Williams, a Ricoh Europe alelnöke és a gyártási csoport vezetőjének nyilatkozata: “Nem kétséges, hogy a nyomdai vállalatok számára fordulat szükséges ahhoz, hogy igazodni tudjanak a jelen piaci realitásokhoz. Ezenkívül sok új trend létezik a direkt marketing kampányok, a  print on demand és a just-in-time delivery (azonnali nyomtatás és egyidejű kézbesítés) irányába – az üzleti lehetőségek teljes kiaknázásával a jelenben és a jövőben egyaránt.”

Új termékek és szolgáltatások a drupa 2012-es kiállításon drupa2012
Az új generációs Ricoh Business Driver Programme (ez a nyomdaiparral kapcsolatos gyakorlati információk és eszközök online tárházát jelenti) egyedülálló támogatást nyújt tagjai számára hatékonyságuk növelésére. Ez az online portál tartalmazni fogja a friss piaci jelentéseket, e-learning tanfolyamok lehetőségét; ezenkívül az üzleti megújuláshoz és a nyomtatási alkalmazások fejlesztéséhez szükséges támogató szolgáltatás is elérhető lesz. S mi több, lehetővé teszi a regisztrált tagok számára, hogy egy vezetési tanácsadással foglalkozó közösséghez csatlakozzanak; a Ricoh üzleti szakemberei és más felhasználók részvételével, blogokon és online hálózati eszközökön keresztül.

A Ricoh standján ezenfelül bemutatásra kerül a színes rajzmásolók inkjet termékskálája. A Ricoh Aficio CW 2200SP modellt a növekvő CAD-piac számára tervezték. Az innovatív tulajdonságokkal rendelkező Ricoh zselés tinta alapú nyomtatója ideálisan alkalmazkodik a különféle iparágak igényeihez, beleértve a gyáripart, a tervezőirodákat, az építészetet, a gépipart, a szerelőipart, az önkormányzati irodákat, az építőipart és az ipari formatervezést. Ezeken kívül a különböző szervezetek nyomtatószobáinak igényeihez és a gyors nyomtatási műveletekhez is igazodik. A vízálló, zselés tinta technológia magas termelékenységet és kiváló vonalpontosságot biztosít.

A Ricoh Carbon Balanced Printing Programme a Ricoh környezetvédelmi területén kap hangsúlyt. Ez egy olyan európai innováció, amit szeretnénk a jövőben globálissá tenni. Ez a program különösen a nyomdaipari szolgáltatók számára nyújt segítséget a nyomtatáskor keletkező környezeti hatás csökkentése érdekében, a Ricoh nyomtató rendszereinek használatakor, mialatt egy karbon-semleges szolgáltatást nyújt ügyfeleinek.
Ez három egymást követő lépésből áll: analizálás, optimalizálás és semlegesítés. Az első lépés a nyomtatási aktivitás mélyreható vizsgálatát jelenti;
a második lépés a nyomtatási környezet optimalizálását. A Ricoh’s Business Driver Programme egy karbon-kalkulátort biztosít, amivel nyomtatási munkánként is meghatározható a karbon-kibocsátás mértéke. Az optimális és felelősségteljes környezetvédelem ezen a módon azonosítható és megvalósítható. Az utolsó lépés a fennmaradó és elkerülhetetlen karbon-kibocsátás semlegesítése.

Az InfoPrint 5000 VP folyamatos üzemmódra alkalmas, színes nyomtatórendszere az InfoPrint 5000 termékcsalád legújabb vívmánya. A nagy teljesítményű, percenként maximálisan 220 méteres sebességű készülék ideális az extrém nagy mennyiségben nyomtató és rövid határidővel dolgozó cégek számára. A színes InfoPrint 5000 VP modell a többi InfoPrint 5000 sorozat kiegészítése, mellyel szintén magas a befektetés megtérülése, több sebességfokozattal, kiváló nyomtatási minőséggel, és egy kompakt egyszerű kivitelezéssel rendelkezik, emellett nagy megbízhatóság és könnyű kezelhetőség jellemzi.

Graham Moore, a Ricoh Europe üzletfejlesztési igazgatójának megállapítása: “A nyomdaipari szolgáltatóknak nem kell, hogy egyedül szembesüljenek az új üzleti területek felé terjeszkedés kihívásaival – mint például, amit a cross-média kampányok a direkt marketing és PURL-ok, valamint a transpromo és célzott marketing alkalmazásával testesítenek meg. A drupa 2012 egy valóban páratlan alkalmat biztosít a Ricoh vállalattal való találkozásra: professzionális megoldásaink, szolgáltatásaink és az üzleti fejlődést biztosító támogatásunk hatékony kombinációját kamatoztatva a nyomdaiparon belül, és azon túlmutató üzleti megújulás és fejlődés elősegítése érdekében.”

Kérem regisztráljon a 2012-es drupa szakkiállításra a következő linkre való kattintással. 

Kapcsolódó hírek

A Ricoh bemutatja az új, színes, széles formátumú nyomtatóját

A Ricoh a nyomtatáskor keletkező széndioxid közömbösítését célzó programja

A Ricoh Business Driver programja 2012-ben növeli a nyomdai szolgáltatókkal való találkozási pontokat 


 

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2012. március 31.-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 903 milliárd japán Jen volt (körülbelül 23 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.
A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +361-270-9797
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére