Az ATP és a Ricoh 2015-ig meghosszabbítja partneri kapcsolatát

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Az ATP és a Ricoh 2015-ig meghosszabbítja partneri kapcsolatát

ATPA globális technológiai vezető tovább szponzorálja a professzionális férfi teniszt

Budapest, 2012. november 27.  — Az ATP és a Ricoh bejelentette, hogy további három évig, 2015-ig a Ricoh az ATP World Tour rendezvény Platina partnere és hivatalos irodai megoldás szolgáltatója lesz Európában. A megállapodásnak köszönhetően az együttműködés 2015-ben ünnepli majd a 10. évfordulóját.

A Ricoh, amely 2005 óta az ATP World Tour partnere, korszerű dokumentum megoldásokon és szolgáltatásokon keresztül biztosítja, hogy a bajnokság szervezése hatékony és produktív legyen. 2011-ben a Ricoh bevezette Fenntarthatósági Optimalizációs Programját a 13. ATP World Tour bajnokságba is, így azon minden kritikus dokumentumfolyamat szén-dioxid semleges volt.

A megegyezés részeként a Ricoh 2015-ig kiterjesztette támogatását a monte-carlói, római, madridi, hamburgi, párizsi, bázeli, rotterdami, stockholmi, bécsi, moszkvai ATP Word Tour eseményekre és a Barclays döntőre is.

Ezeken az eseményeken a Ricoh logó megjelenik a bírói széken, a „speed-serve” kijelzőkön és a kapcsolódó TV grafikákon.
Az európai ATP partnerség sikerén felbuzdulva a Ricoh támogatja továbbá a kenyai, bangkoki és sydney-i ATP World Tour bajnokságokat is. Továbbá a vállalat tavaly megjelent a professzionális tenisz ázsiai színterén is.

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2012. március 31.-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 903 milliárd japán Jen volt (körülbelül 23 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.
A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +361-270-9797
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére