A Ricoh Business Driver programja 2012-ben növeli a nyomdai szolgáltatókkal való találkozási pontokat az előttük álló feladatok megoldásában

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh Business Driver programja 2012-ben növeli a nyomdai szolgáltatókkal való találkozási pontokat az előttük álló feladatok megoldásában

A Ricoh bevezeti Európában a második kiadású, nagy sikerű Ricoh Business Driver Programme™ nevű szolgáltatását.  Ez a program exkluzív üzletfejlesztési szolgáltató csomagot kínál a Ricoh nyomdai alkalmazásokat használó ügyfelei számára (reklámgrafikai tervezők és az állami szektor). A program ez év július 24-től lesz elérhető, mely egyedülálló hozzáférést biztosít a következőkhöz: friss piaci jelentések, üzleti eligazítások, e-learning kurzusok, konzultációs lehetőségek és a Ricoh Professional szolgáltatása.
Az új funkciókkal több személyre szabható opció érhető el, melynek köszönhetően a felhasználók előre kiválaszthatják és kiemelhetik a leginkább kapcsolódó tartalmakat. A Ricoh új Carbon Balanced Printing (a nyomtatáskor keletkező karbon semlegesítését célzó) programjának része a Carbon Balanced Calculator (karbon-kalkulátor) funkció, valamint egy másik kalkulátor, amivel összehasonlíthatják a digitális és az offszet technológia előállítási költségeit. Továbbá olyan hálózati eszközöket érhetnek el a felhasználók, melyekkel közvetlenül csatlakozhatnak a tanácsadói szolgáltatáshoz (a Ricoh szakemberei és a többi felhasználó részvételével).

Egy új információs könyvtárat hoztunk létre a nyomdaipari szolgáltatók részére, ami a Business Driver Programme tagjainak közvetlen visszajelzéseire épül. A Ricoh a tagok között végzett felmérése szerint a 2012-es év leginkább hangsúlyos kérdései az üzleti átalakulás, az új piacok és nyomtató alkalmazások meghatározásának módjára vonatkoztak.
 
Éppen ezért a Ricoh még több, főként a hatékonyság növelését, az új piacokra való betörést, a megfelelő nyomtatóalkalmazások kiválasztását, az üzleti megújulást és a fenntarthatóságot elősegítő útmutatóval szolgál. Mindegyik téma felöleli a profitabilitás és az ügyfélkör értéknövelő módozatait.  A független, vezető ipari szakemberektől (mint pl. a PIRA) származó információ szintén hozzáférhető.

A tagok email értesítője lehetőségének kiválasztásával, a felhasználók közvetlenül emailben értesülhetnek az új tartalmakról vagy ajánlatokról, illetve az új funkciókról, termékekről, eseményekről, valamint webinar-ról.

Egy németországi ügyfél, Gerd Gellner (CEO, Bonifatius) azt nyilatkozta, hogy a Ricoh vállalattal való partneri viszonyában kulcsszerepet játszik a Business Driver Programme: "A Ricoh partnereként figyelemre méltónak találom termékfejlesztéseit és technológiáit, valamint a folyamatos rendelkezésre állását. A Ricoh Business Programme egyrészt a marketing oldalról nyújt támogatást, másrészt segít az új koncepciók ügyfeleink szükségletei szerinti kialakításában. Ez egy nagyszerű és páratlan előnyt jelent számunkra más cégek ajánlataival összehasonlítva. A Ricoh által nyújtott szolgáltatásokat kiválónak minősítem.”

Bo Flack - az ABA kereskedelmi vezetője Svédországban –, akinek a cége épp mostanában csatlakozott a programhoz, ezt nyilatkozta: “Bizakodva várjuk, hogy az - eszközök, szolgáltatások és információk minden előnyét kihasználva - üzleti vállalkozásunkat fellendíthessük.“

Graham Moore, a Ricoh európai üzletfejlesztési igazgatója (Production Printing Business Group). Szerinte: „A Ricoh Business Driver program nagyra értékelt forrásává vált a Ricoh nyomdai alkalmazásait használó vállalkozások számára egész Európában. Ily módon, a tartalom és funkcionalitás kibővítésével - s nagy mértékben a tagok visszajelzéseitől vezérelve - minél hasznosabb és célorientáltabbá válik, a nyomdai szolgáltatókat a termelékenyebb és nyereségesebb jövő felé vezetve és támogatva.”

A Ricoh Business Driver program Belgiumban, Dániában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Hollandiában, Norvégiában, Spanyolországban, Svédországban, Svájcban, és az Egyesült Királyságban is elérhető.  A funkciók bevezetésére 2012 márciusától kerül sor.

További információért látogasson el a http://www.ricoh.hu/services-solutions/production-printing/business-driver-programme/ oldalra, vagy a drupa 2012 kiállításra, Düsseldorfban (Németország), a 8a csarnokba, május 3-16. között.

A nyomdai szolgáltatók folyamatosan naprakészek lehetnek a Ricoh Production Printing news és a Ricoh Business Driver Program frissítésével a Twitter @RicohEUBdriver használatával.

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2012. március 31.-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 903 milliárd japán Jen volt (körülbelül 23 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.
A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +361-270-9797
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére