A Ricoh csatlakozik a “The Carbon Price Communique” nyilatkozathoz

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh csatlakozik a “The Carbon Price Communique” nyilatkozathoz

Budapest, 2012. november 23.  — A Ricoh Company Ltd. csatlakozott a globális ügyvezetők és nemzeti vezetők által kiadott “The Carbon Price Communique” ("Szén-dioxid árak közlemény") nevű, egy a klímaváltozással kapcsolatos nyilatkozathoz. A szén-dioxid ár egy megnevezés arra a kezdeményezésre, melynek lényege, hogy árat rendelnek a szén-dioxidhoz a támogatások, a szén-dioxidadó, vagy a kibocsájtási kereskedelmi rendszer keretein belül.

A közös nyilatkozatot a Corporate Leaders Group on Climate Change (CLG) kezdeményezte. Ez a csoport olyan vállalatokat tömörít, melyek proaktívan próbálják kezelni a klímaváltozás problémáit az Egyesült Királyságban. Valamint a csoporthoz tartozik a Corporate Leaders Network for Climate Action (CLN) is, amely egy kereszt szektor hálózat a különböző országok CLG tagjai között.

A teljes sajtóközleményt, angol nyelven itt olvashatja el.

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2012. március 31.-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 903 milliárd japán Jen volt (körülbelül 23 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.
A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +361-270-9797
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére