Ricoh bemutatja a széles formátumú tintasugaras nyomtatás jövőjét: a Pro L4000™ Series

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Ricoh bemutatja a széles formátumú tintasugaras nyomtatás jövőjét: a Pro L4000™ Series

A Pro L4000™ Series sorozatán keresztül a Ricoh bemutatja a széles formátumú tintasugaras nyomtatás jövőjét

Düsseldorf, Németország (drupa 2012, 8a csarnok) — A 2012-es drupa-n a Ricoh bemutatja a grafikai piacra szánt, új széles formátumú inkjet technológiájának prototípusát. A Ricoh Pro L4000™ sorozat a Ricoh új piezo elektromos nyomtatófejeivel és hét színben elérhető (CMYK, világoskék, világos magenta és fehér) latex tintával van felszerelve. Ez az új technológia széleskörű kreatív médiát támogat, ami ideálissá teszi a kültéri és beltéri plakátok nyomtatására. A gépek 2013 első negyedévében kerülnek forgalomba Észak-Amerikában és Európában.

A vízbázisú latex tintának alacsony a környezeti behatása. A fehér tinta segítségével a felhasználók optimalizálhatják a színek élénkségét átlátszó, vagy színes felületeken. A gépek segítségével a nyomtatási szolgáltatók gyorsan és hatékonyan tudják kielégíteni a megrendelők speciális igényeit is. A produktivitást tovább növeli az óránkénti 18,1 m2 kimeneti sebesség.

A Ricoh Pro L4000 sorozat speciális nyomtatófej technológiája lehetővé teszi három különböző méretű tintacsepp egyidejű használatát. Ez a technológia minden esetben biztosítja az éles és élethű képek készítését.  A széleskörű médiakezelés pedig lehetővé teszi többek között az olyan speciális hordozókra történő nyomtatást, mint a PVC, vízhatlan ponyva, szintetikus papír, bevonatos papír, nem bevonatos papír, vagy textil.

A Ricoh Pro L4000 sorozat újdonságainak összefoglalója LP4000
• Új generációs piezo elektromos nyomtatófejek
• 7 színű nyomtatás — CMYK, világoskék, világos magenta és fehér
• Strapabíró nyomatok kültéri és beltéri felhasználásra
• Vízbázisú latex tinta biztosítja az alacsony környezeti behatást
• Nagy produktivitás, óránként 18,1 m2 kimeneti sebesség
• Széleskörű médiatámogatás a PVC-től a papírokon keresztül a textilekig
• Két választható nyomtatási szélesség (1371 mm vagy 1620 mm)
• Speciális nyomtatófej technológia az éles és élethű képekért

Hírekért és frissítésekért keresse fel a http://drupa2012.ricoh.hu/ weboldalt, vagy kövessen minket Twitter-en: www.twitter.com/ricohEUBdriver.

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2012. március 31.-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 903 milliárd japán Jen volt (körülbelül 23 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.
A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +361-270-9797
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére