A Ricoh 1. helyen a színes vágott papíros digitális nyomdagépek piacán

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh 1. helyen a színes vágott papíros digitális nyomdagépek piacán

A nyugat-európai piackutató InfoSource az élre helyezi a Ricoh-t.Graham Moore

Budapest, 2012. június 25. – Az InfoSource piackutató legújabb eredményei alapján a Ricoh Europe PLC előkelő helyet ért el a színes vágott papíros digitális nyomdagépek kihelyezésében Nyugat-Európában. 2012 első negyedévében a Ricoh piaci részesedése Nyugat-Európában a színes digitális nyomdai eszközök szegmensében 42,5% volt. Ez jelentős növekedés a tavalyi 27,7%-hoz képest.

Graham Moore, a Ricoh Business Development for Production Printing részlegének vezetője szerint, “Ezt a folyamatos sikert Nyugat-Európában a kiváló minőségű megoldásaink széleskörű képességeinek tudjuk be. Ilyen eszköz például, a Ricoh Pro™ C901 Graphic Arts Edition digitális nyomdagép és a
Ricoh Pro™ C751 sorozat, mely a Pro™ C651 és Pro™ C751 modelleket foglalja magába.  Az ezekben az eszközökben megtalálható innováció és produktivitás tette lehetővé számunkra, hogy
ilyen kiváló eredményeket érjünk el ezen a különösen kompetitív piacon. Ügyfeleink készülékeink mellet a hosszú távú támogatást, az értéknövelő szolgáltatásokat és nagy tudásbázisunkat - mely többek között a Ricoh Business Driver Programme™-ban kristályosodik ki - is nagyra értékelik. A termékeink minőségének, széleskörű szolgáltatásainknak és teljes körű támogatásunknak kombinációja emeli a Ricoh-t ideális üzleti partnerré Nyugat-Európa nyomdái számára.”

A mostani piaci elismerés mellett a Ricoh Pro™ C901 Graphic Arts Edition digitális nyomdagépét kategóriája leggyorsabbjának titulálták az InfoTrend Western Europe Production Printing and Copying Market Placements: 2008-2011 jelentésében*. Továbbá 2011-ben ez az eszköz volt a piacvezető Nyugat-Európában a 301 ezertől 999 ezerig terjedő havi csúcsterhelésű eszközök  kategóriájában 31%-os piaci részesedésével.

*Az InfoTrend Western Europe Production Printing and Copying Market Placements: 2008-2011 jelentése elérhető a www.InfoTrends.com weboldalon.

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2012. március 31.-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 903 milliárd japán Jen volt (körülbelül 23 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.
A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +361-270-9797
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére