A Ricoh magán felhője megnyerte az ‘Év projektje’ díjat a Green IT Awards-on

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh magán felhője megnyerte az ‘Év projektje’ díjat a Green IT Awards-on

„Az év legjobb felhő / virtualizációs projektje” díjat a Ricoh és az Infosys design és implementációs csapata nyerte."

London, 2012. május 23. – A Ricoh privát felhő infrastruktúrája Európában, melyet a Ricoh és az Infosys implementált, nyerte a rangos Green IT Awards 2012 fődíját. Az év Felhő/Virtualizációs projektje kategóriában. A projekt csapat egy skálázható, flexibilis és agilis IT platformot hozott létre a Ricoh Europe számára. Az infrastruktúra több, mint 1000 szerver nyugdíjazását teszi lehetővé az EMEA-n belül, így takarítva meg 16,8 tonna Co2 kibocsátást, ami 3350 autó kibocsátásának felel meg.

A Ricoh privát felhője annak a projektnek a része, melynek keretein belül a vállalat központosítani igyekszik az összes európai leányvállalat IT infrastruktúráját, így hozva létre egy hatékonyabb IT környezetet.  A felhő lehetővé teszi, hogy a Ricoh alkalmazottai és ügyfelei Európában bármely eszközről biztonságosan hozzáférhessenek az adatokhoz és alkalmazásokhoz. A projekt nagyban hozzájárul a Ricoh környezeti stratégiájához, melynek célja, hogy 2050-ig 87,5%-al csökkentse energia kibocsátását.

A Green IT Awards egy elismert fórum, amely olyan kiemelkedő termékeket, gyártókat és projekteket díjaz, amelyek jelentősen hozzájárulnak az IT iparág környezeti teljesítményének javításához. Az elbírálási kritériumok között szerepel többek között az eredetiség és innováció mértéke a zöld megoldásokban és a pozitív fenntarthatósági hatás a vállalatra, a beszállítókra és az ügyfelekre.

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2012. március 31.-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 903 milliárd japán Jen volt (körülbelül 23 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.
A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +361-270-9797
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére