A First Data jelentős méretű InfoPrint 5000 eszközflottát hozz létre

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A First Data jelentős méretű InfoPrint 5000 eszközflottát hozz létre

A Ricoh bejelentette, hogy befejezte történetének egyik legnagyobb színes implementációját a First Data-nál, amely az elektronikus kereskedelem és fizetés feldolgozás egyik globális piacvezetője.  Ez az implementáció tartalmaz 15 duplex InfoPrint 5000 GP színes tintasugaras rendszert, amiből 4-hez InfoPrint 5000 MP MICR egység is társul. A First Data, amely főleg hitelkártya kimutatások nyomtatására használja majd az eszközöket, az InfoPrint 5000 gépeket megbízhatóságuk, színkonzisztenciájuk és könnyű kezelhetőségük miatt választotta. Az eszközök két First Data nyomtató telephelyen fognak működni.
 
A First Data több ezer kártya kibocsájtót és több millió ügyfelet szolgál ki világszerte. Az InfoPrint 5000 rendszerek segítségével a vállalat a minőségi követelményeknek továbbra is megfelelve költségeket takaríthat meg ügyfeleinek a fejlett színes megoldásoknak köszönhetően, melyek segítségével kiváló minőségű drop-on-demand színes nyomtatásra nyílik lehetőség. 

A Ricoh-t megtalálhatja Düsseldorfban, a drupa-n, a 8a csarnokban május 3-16. között. További információkért látogassa meg a www.ricoh.hu/drupa2012 weboldalt, vagy kövessen minket a Twitter-en: www.twitter.com/ricohEUBdriver

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2012. március 31.-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 903 milliárd japán Jen volt (körülbelül 23 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.
A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +361-270-9797
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére