A Ricoh vezető helyen szerepel a Gartner, Magic Quadrant jelentésében, a multifunkciós berendezéseket és nyomtatókat kínáló cégek kategóriájában

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh vezető helyen szerepel a Gartner, Magic Quadrant jelentésében, a multifunkciós berendezéseket és nyomtatókat kínáló cégek kategóriájában

Budapest, 2012. november 29. - Ricoh Europe bejelentette, hogy a Gartner 2012. évi Magic Quadrant multifunkciós berendezések (MFP) és nyomtatók globális felmérése alapján a Ricoh-t vezető pozícióba sorolta.*

A Ricoh teljeskörű termékkínálattal rendelkezik nyomtatók, és hálózatos multifunkciós berendezések terén, melyek fekete-fehérben és/vagy színesben egyaránt képesek nyomtatni. A multifunkciós termékek másoló, szkenner és fax opciókkal rendelkeznek, emellett a befejező műveletek speciális lehetőségeket nyújtanak a különböző technológiai platformon létrehozott, folyamatos működést biztosító interfész hálózati használatára, a felhő-alapú szolgáltatásokra, valamint a széleskörű alkalmazásokra. A kisebb irodáktól kezdve egészen a központosított nyomdaipari vállalkozásokig a Ricoh multifunkciós berendezéseinek és nyomtatóinak használatával az ügyfelek növelhetik hatékonyságukat és termelékenységüket.

A Gartner elemzése a következő szempontokat veszi alapul a vezető gyártók kiválasztásánál:

  • Az ügyfelek széles köre számára kell biztosítaniuk MPS megoldásokat (beleértve a magas szintű alkalmazásokat nyújtó multifunkciós berendezéseket is), nyomtatókat és a kapcsolódó nyomtatási megoldásokat és szolgáltatásokat, a földrajzilag nagyobb távolságra elhelyezkedő ügyfelek számára is.

  • A Quadrant vezető gyártók közé sorolt vállalatok a legszélesebb termékkínálatot nyújtják partnereiknek, valamint széleskörű értékesítési hálózattal rendelkeznek.

  • Az erős globális piaci pozíció megtartása, valamint az ügyfelek folyamatos és megfelelő szintű támogatása a világ minél nagyobb területét behálózva, ahol a Gartner ügyfelei is jelen vannak.

  • A globális elérhetőségre való törekvés, a fejlesztések, források, szakértelem, a meglévő és jövőbeli ügyfelek magas szintű támogatásának szem előtt tartásával.

  • Bizonyítható eredményeket ért el a termékek és kutatások fejlesztése-kutatása területén az ügyfelek szükségleteinek megfelelően.


*Gartner "Magic Quadrant for MFPs and Printers, Worldwide" by Sharon McNee, Federico De Silva and Zalack Shah, October 24th, 2012.

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2012. március 31.-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 903 milliárd japán Jen volt (körülbelül 23 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.
A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +361-270-9797
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére