Ricoh megoldások és szolgáltatások az IMF és a Világbank éves találkozóján

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Ricoh megoldások és szolgáltatások az IMF és a Világbank éves találkozóján

Budapest, 2012. október 10.  — A Ricoh Company Ltd. bejelentése szerint a Ricoh megoldásokat és szolgáltatásokat biztosít a Nemzetközi Valutaalap és a Világbank* (a továbbiakban “Az IMF és a Világbank éves találkozója”) 67. (2012. évi) éves találkozóján, mely október 9. és 14. között kerül megrendezésre Tokióban.

A japán kormány az IMF és a Világbank éves találkozójának vendéglátói szerepét remek lehetőségnek látja, hogy megmutassa a világnak a nemzetet, amely a legjobb úton halad a talpra állás felé a pusztító földrengést követően. A kormány egyedi, fejlett technológiákon és szolgáltatásokon, és a rendezvény tökéletes hatékonyságú lebonyolításán keresztül szeretné demonstrálni a japán gazdaság erejét és bemutatni a “Cool Japan” fogalmát a világnak.

A Ricoh már számos nemzetközi konferencián biztosított dokumentum kimeneti szolgáltatást Japánban. Ezúttal, figyelembe véve a japán kormány céljait a konferencia megrendezésével, a Ricoh biztosítja a minőségi vizuális anyagokat a résztvevőknek és segít biztosítani a zökkenőmentes lebonyolítást és kihangsúlyozni a “Cool Japan” megnyerő tulajdonságait. A Ricoh egészen pontosan az alábbi megoldásokat és szolgáltatásokat biztosítja, beleértve egy bárhol telepíthető és dinamikus képek vetítésére alkalmas, 3,84 méteres képátlóval rendelkező többszörös kivetítőt és egy virtuális help desk-et.

  • Több összekötött projektorral megvalósított többszörös kivetítő rendszer, amely képes dinamikus képeket vetíteni nagy felületre.

  • Video kommunikációs rendszerrel megvalósított virtuális help desk, melyen keresztül az operátorok távolról segíthetnek a látogatóknak.

  • Digitális tartalomszolgáltató rendszer, amely számos információt szolgáltat az IMF és a Világbank éves találkozóiról.

  • A dokumentum kimeneti környezet kialakítása és felügyelete.

  • Egy olyan környezet kialakítása és támogatása, ami az éves találkozó mellett lehetővé teszi papír nélküli szemináriumi ülések lebonyolítását is.

Az IMF és a Világbank közti 2012-es találkozó lebonyolításának támogatásával a Ricoh igyekszik lehetővé tenni a látogatóknak, hogy megtapasztalják a japánban elérhető egyedi és fejlett technológiákat és szolgáltatásokat, valamint a japán gazdaság erejét.

*A Nemzetközi Valutaalap (IMF) és a Világbank éves találkozója, mely minden év őszén kerül megrendezésre, a két szervezet igazgatótanácsának formális gyűlése. Hagyományosan minden harmadik ilyen gyűlés egy, a washingtoni központtól eltérő külső helyszínen kerül megrendezésre. A 2012-es találkozó a második, amit Japánban tartanak. Az első Japánban megrendezett találkozó 1964-ben volt. Továbbá idén van a 60. évfordulója annak, hogy Japán csatlakozott a Valutaalaphoz és a Világbankhoz.

Hivatalos weboldal: http://www.imf-wb.2012tokyo.mof.go.jp/en/index.html


<A Ricoh megoldások és szolgáltatások áttekintése>

Többszörös kivetítő rendszer
Ez a rendszer három ultra rövid vetítési távolságú projektor összekötésével jön létre és képes dinamikus képek kivetítésére egy 3,84 méter képátlójú felületre.

Virtuális help desk
Egy kis helyigényű help desk, amely egy video kommunikációs rendszer (RICOH Unified Communication System) és egy ultra rövid vetítési távolságú projektor (RICOH PJ WX4130N) kombinációjából áll. A rendszer, mely egy dedikált szervert használ platformként, lehetővé teszi a szemtől szembeni kommunikációt a látogatók és a távoli operátorok között. 

Ricoh virtual help desk 1Ricoh virtual help desk 2Digitális tartalomszolgáltató rendszer
Az ultra rövid távú projektor használatával ez a rendszer a könnyű telepíthetőség és jó helykihasználás mellett (egy üvegablak szolgál megjelenítő felületként) lehetővé teszi az információk hatékony átvitelét. A megjelenített információkat hálózaton keresztül operátorok váltogatják a 4 fő és a 49 alhelyszínen.

A dokumentum kimenet környezet kialakítása és felügyelete
Az éves találkozó dokumentum kimeneti rendszerét körülbelül 750 db Ricoh MFP és nyomtató alkotja, melyek mindegyike rendelkezik környezetbarát energiatakarékos funkciókkal. A hatékony dokumentum kimeneti környezet biztosítása érdekében a Ricoh mindenhova optimális eszközöket helyez ki és napi 24 órában biztosítja azok folyamatos karbantartását és menedzsmentjét.

Ricoh MFP 1Ricoh MFP 2
 

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2012. március 31.-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 903 milliárd japán Jen volt (körülbelül 23 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.
A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +361-270-9797
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére