A Ricoh az MPS piac meghatározó szereplője

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh az MPS piac meghatározó szereplője

A brit Quocirca elemzőcég frissen megjelent MPS (Menedzselt Nyomtatási Szolgáltatások) piacot bemutató jelentése szerint a Ricoh a piac egyik meghatározó szereplője.

A mérhető megtérülést nyújtó menedzselt nyomtatási szolgáltatások (MPS) napjainkban fontosabbak az üzleti szféra számára, mint bármikor korábban. Az MPS megközelítését alkalmazó vállalatok jelentős előnyökre tehetnek szert, mivel nem csak, hogy csökkenthetik a dokumentumokkal kapcsolatos kiadásaikat, de pontosan ellenőrizhetik a költségeket, javíthatják a munkaerő hatékonyságát, megszüntethetik vagy jelentősen csökkenthetik a hulladékképződését.

A Quocirca jelentése szerint az MPS szolgáltatások piacán az egyik vezető vállalat a dokumentumkezelési szolgáltatások piacán egyébként iparágvezető, nyomdai eszközöket, irodai nyomtatókat, fénymásolókat gyártó Ricoh. Az elemző cég azokat a forgalmazókat nevezi piacvezetőnek, akik a „stratégiai látásmódban és a kínált szolgáltatások terjedelmében vezetik a piacot, jelentős befektetéseket hajtanak végre szolgáltatási portfóliójukban, és jelentős logisztikai háttérrel rendelkeznek.” A jelentésben egy, egytől ötig terjedő skálán a Ricoh 4,67 pontot kapott piaci jelenlétre és 4,75 pontos a kínálat teljességére.

A Ricoh MPS szolgáltatásai a Managed Document Services (MDS) üzletág portfóliójának részei. Az MDS tovább lép az MPS szolgáltatásokon és olyan széleskörű információ menedzsment problémákkal is foglalkozik, mint a költség vezérélés, a környezeti fenntarthatóság, az információ biztonság, az üzleti folyamatok hatékonysága, a szervezeti változások menedzsmentje, az információs dolgozók (iWorker) produktivitása, az információ optimalizálás, vagy a stratégiai infrastruktúra. A Ricoh MDS szolgáltatása segítségével az ügyfelek mérhető és fenntartható üzleti előnyökre tehetnek szert.

További információ a Ricoh MDS szolgáltatásáról az alábbi weboldalon található: http://www.ricoh.hu/services-solutions/index.aspx

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2012. március 31.-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 903 milliárd japán Jen volt (körülbelül 23 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.
A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +361-270-9797
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére