A Ricoh stratégiai befektetése a PTI marketing technológiába

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh stratégiai befektetése a PTI marketing technológiába

“A nyomtatás és ami mögötte van” kezdeményezés folytatása

Budapest, 2012. szeptember 11.  – A Ricoh Company, Ltd. bejelentette, hogy egy jelentős befektetést hajtott végre a web-to-print és személyre szabott marketing megoldások területén vezető PTI Marketing Technologies™ cégbe. PTI Marketing Technologies™ vállalkozói felhasználók és nyomdaipari üzleti vállalkozások számára kínál megoldásokat. A stratégiai befektetést a Ricoh az új marketing párhuzamos irányítási eszközeinek jövőbeni fejlődés növekedésére fogja felhasználni, mely eszközök a vállalkozások és nyomdai kereskedelem folyamatos előrehaladásában és hatékonyabb működésében nyújt segítséget.

A Ricoh ezáltal teljessé kívánja tenni a teljes előállítási folyamatot felölelő nyomdai megoldásokat az ügyfelek számára, biztosítva ezzel az összes szükséges forrást a vállalkozásoknak, hogy marketing szolgáltatókká (MSP) válhassanak, beleértve a marketing automatizációját és a márkamenedzsmentet. A Ricoh globális szinten, mérettől függetlenül biztosítja a vállalatok számára, hogy olyan eszközökkel bővíthessék üzleti vállalkozásaikat, mint például az adatbányászat, a dokumentumkezelő szoftverek, vezető ipari digitális nyomtatók, és egyéb megoldások – mindezekkel versenyképes előnyhöz juttatva az ügyfeleket.

A Ricoh és a PTI olyan új technológiát, szoftvert és piaci szolgáltatásokat fog nyújtani, melyekkel a cégek releváns, többcsatornás marketing kampányokat koordinálhatnak globálisan, regionálisan és helyi szinten egyaránt. A Ricoh már régóta elkötelezett a vállalatok jelentős marketing és üzleti fejlődését elősegítő eszközökkel való támogatásában olyan programokon keresztül, mint például a Business Booster és a Business Driver Program™. Ezek az értéknövelő kezdeményezések a vállalatok gyors előrehaladását segítik elő a még produktívabb és nyereségesebb üzleti stratégiák elérésében. A Ricoh a PTI vállalatba való befektetésével lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy vállalkozásaikat meghaladó módon, mégis egyszerűen növeljék portfóliójukat csupán egyetlen nyomdai értékesítési csatornán keresztül. Ilyen például a direkt mail, a teljes spektrumot lefedő többcsatornás kommunikációs csatorna, mely értéknövelő mind a saját üzletük, mind pedig az ügyfeleik számára.

“A jelenlegi nyomdai vállalkozások olyan megoldásokat keresnek, mely túlmutat a hagyományos nyomdai szolgáltatásokon, hogy megtarthassák piaci versenypozíciójukat. Ez a Ricoh célja a “ A nyomtatás és ami mögötte van” (“Print and Beyond”) szlogenje alatt elindított  kezdeményezésével – lehetővé téve az ügyfelek bevételének és hatékonyságuk növelését, valamint, hogy nagyobb hatásfokkal csökkenthessék kiadásaikat, függetlenül üzleti vállalkozásaik tervezett irányától. Az adatok elemzésétől a márkamenedzsmentig, egészen a Ricoh új “kattintható papír” eszközének alkalmazásáig, bőséges kínálatot biztosít bármely portfólió értéknövelő előnyének megszerzésére – a hagyományos hardwer eszközökön túl.” – nyilatkozta Yasuhiko Hosoe, a Ricoh Production Printing Business Group, Ricoh Company, Ltd. társigazgatója, és helyettes vezérigazgatója.

“Nagy örömünkre szolgál a Ricoh befektetése. A több éves szoftverfejlesztések után, ez még nagyobb elégtétel számunka, hogy egy olyan iparági vezető cég, mint a Ricoh, oly mértékben felismerte a marketing tevékenységek technológiájának jelentőségét, hogy cégünk stratégiai befektetése mellett döntött.” – nyilatkozta Coleman Kane, a PTI Marketing Technologies elnöke és vezérigazgatója. “A Ricoh befektetése, szakértelmével és világméretű ismertségével elősegíti a PTI vállalat MarcomCentral és a FusionPro szoftvereink gyorsabb és globális terjesztését. A Ricoh kimagasló megoldásainak és a PTI szoftvereinek kombinációja mindkét szervezet számára lehető teszi a piaci versenytársaktól való differenciálást. – folytatta Kane.

2011-ben a vállalatok bejelentették, hogy a Ricoh egy felhő-alapú szoftvermegoldással fogja bővíteni kínálatát, amellyel nagyban bővíthető a nyomdaipar és egyéb média nyomatainak formátum megjelenítése, beleértve a PDF, AFP és HTML formátumokat is, a PTI email alapú SaaS szoftverével (MarcomCentral).  Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a vállalkozások kierjedt ügynökségeket, kereskedőket és másokat is támogathassanak a márkavezetők egyidejű hozzáférhetőségével.
A Ricoh “ A nyomtatás és ami mögötte van” kezdeményezéséről további információt az alábbi oldalon találhat:
http://www.ricoh.hu/about-ricoh/news/2012/ricoh_drupa.aspx

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2012. március 31.-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 903 milliárd japán Jen volt (körülbelül 23 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.
A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +361-270-9797
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére