A Ricoh átszervezi a tervezési és gyártási funkciókat

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh átszervezi a tervezési és gyártási funkciókat

Budapest, 2012. augusztus 8. — A Ricoh Company, Ltd. (elnök és vezérigazgató: Shiro Kondo; továbbiakban: "Ricoh") úgy határozott, hogy átszervezi a hazai tervezési és gyártási funkciókat. Különösen a képalkotó berendezések tervezési és gyártási funkcióit azáltal, hogy a Ricoh termék-előállító leányvállalatait és a Ricoh egy részét két vállalatra osztják szét — az egyik felel a tervezésért és a másik a gyártásért —, melynek elindítását 2013 áprilisára tervezik.

Mivel a Ricoh Csoport radikális változásoknak néz elébe az üzleti élet területén, tekintve például az egyre erősödő yent és az egyre keményebb globális versenyhelyzetet, ezért saját átformálásuk folyamatában egy magasabb szintű, versenyképesebb szervezet létrehozását kívánja elérni, amivel tovább folytathatja a növekedést a fennálló viszonyok mellett is. Az újraszerveződés célja, hogy megerősítse a Ricoh Csoport képalkotó berendezéseinek tervezési és gyártási funkcióit 3 párhuzamos cél elérése érdekében:

  1. Továbbfolytatni az olyan termékek előállítását és szolgáltatások nyújtását, melyekkel új ügyfélértéket teremthet. 

  2. Úgy kell erősíteni a termék-előállítás képességeit, hogy túlszárnyalhassa azt a globális piaci versenyben.

  3. Egy versenyképes tervezési és termék-előállítási költséget kell elérni.

Kapcsolódó linkek:
Ricoh Hungary

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2012. március 31.-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 903 milliárd japán Jen volt (körülbelül 23 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.
A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +361-270-9797
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére