A Ricoh megnevezésre került a Thomson Reuters 2012-es Top 100-as Globális Újítók listáján

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh megnevezésre került a Thomson Reuters 2012-es Top 100-as Globális Újítók listáján

Vállalatok melyek ‘előremozdítják az innovációt’ az egész világonThomson Reuters logo

Budapest, 2012. december 20.  — A Thomson Reuters, az intelligens információk egyik globális vezető forrása, a Ricoh Company Ltd.-t nevezte a 2012-es Top 100-as Globális Újítók listára.
A lista 100 olyan vállalatot és szervezetet tartalmaz, amelyek “előremozdítják az innovációt”. A kiválasztás négy szempont alapján történik: szabadalmak száma, a benyújtott szabadalmak elfogadásának sikerességi rátája, a portfólió globális elérhetősége és a szabadalmak fontossága, az alapján, hogy hányszor idézték azokat. A Ricoh 2012. március 31.-én véget érő üzleti évben a Ricoh több mint 4 200 szabadalmat nyújtott be. Jelenleg a Ricoh több mint 22 000 Japánban benyújtott és 18 000 külföldön benyújtott szabadalmat birtokol (2012. július 31.-ig).

A Ricoh fenntartható innovációja jól tükrözi elkötelezettségét az imagine. change. mottója irányában és kifejezi az üzleti megoldások megközelítését, mellyel az ügyfelek legnagyobb kihívásait igyekszik megoldani.

Yutaka Ebi, a Ricoh első alelnökének és a Jogi és Intellektuális Tulajdon Divízió elnökének közleménye: „A Ricoh Csoport elkötelezett az innovatív technológiai fejlesztés irányába, melynek célja a 21. századi irodai környezet megteremtése. Technológiai fejlesztéseinken keresztül igyekszünk innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínálni ügyfeleinknek. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy felkerülhettünk a 2012-es Top 100-as Globális Újítók listára a Thomson Reuters jelölése által. Az ügyfeleinknek világszerte nyújtott segítségnek szerves részét képezi intellektuális tulajdonuk. Ennél fogva elköteleztük magunkat az értékes intellektuális tulajdon létrehozásában és azok szabadalom útján történő védelmezésében.”

„Az innováció az alapja a gazdasági bőségnek és a technológiai fejlődésnek” mondta David Brown, a Thomson Reuters IP Solutions ügyvezetője. “A Top 100-as Globális Újítók listánk metodológiája demonstrálja azt, hogy milyen részletes betekintésre lehet szert tenni a szabadalmi adatok elemzéséből és megerősíti, hogy az innovációra fókuszáló vállalatok generálják a növekedést és a gazdasági sikereket.”

A teljes jelentés elérhető a http://top100innovators.com/ weboldal címen.


Metodológia
A Thomson Reuters 2012-es Top 100-as Globális Újítók lista metodológiája négy szempontot vesz figyelembe: szabadalmak száma, a benyújtott szabadalmak elfogadásának sikerességi rátája, a portfólió globális elérhetősége és a szabadalmak fontossága, az alapján, hogy hányszor idézték azokat. A lista a következő források alapján lett összeállítva: Thomson Reuters Derwent World Patents Index® (DWPI), Derwent Patents Citations Index™, Quadrilateral Patent Index™, és a Thomson Innovation®. Az összehasonlító pénzügyi elemzés a Thomson Reuters Advanced Analytics for Deal-Making platform alapján készült.

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2012. március 31.-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 903 milliárd japán Jen volt (körülbelül 23 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.
A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +361-270-9797
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére