A Ricoh bővíti a TotalFlow szoftver portfólióját

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh bővíti a TotalFlow szoftver portfólióját

A japán Ricoh új megoldása a nagyvállalati ügyfélkör számára ismert szolgáltatásokat teszi elérhetővé a közepes méretű vállalkozások számára. A korszerű munkafolyamat megoldások a vállalkozások teljesítménynövelését és PDF dokumentumok kezelésének megkönnyítését ígérik.

Düsseldorf, drupa 2012. május 3-16. - A Ricoh, a digitális nyomtatási megoldások vezető szolgáltatója, a drupa nemzetközi kiállításon bemutatta az InfoPrint ProcessDirector Express szoftvert, és ezzel egy új Ricoh TotalFlow munkafolyamat alkalmazással bővítve palettáját. Ez az ügyfelek számára ajánlott felhasználóbarát, dinamikus munkafolyamat-kezelő szoftver az adatfolyamok tranzakcióját végzi Adobe PDF formátumban. A megoldás a nagyvállalati ügyfélkör számára jól ismert InfoPrint ProcessDirector szoftver erejét és modularitását kínálja most már a középes méretű ügyfelek számára is, így számukra is elérhetővé válik a Ricoh nagy teljesítményű ipari nyomtatók terén szerzett évtizedes tapasztalata. Ez a tapasztalat tette lehetővé a Ricoh-nak, hogy kifejlessze a díjnyertes Automated Document Factory (ADF) megoldás kifejezetten a közép szintű ügyfelek igényeinek megfelelően testre szabott változatát.

A Ricoh InfoPrint ProcessDirector Express az alábbi képességekkel rendelkezik:

• Automatizálja a nyomtatáskezelés teljes folyamatát a skálázható munkafolyamat ellenőrző funkciókkal az Adobe PDF formátumok számára.
• Nyomon követhető az egyes munkák és dokumentumok helye és ideje az egyszerű és közérthető irányítópult segítségével.
• Alkalmazkodik az elvárásokhoz és szabályozásokhoz a precíz irányításon és audit-kész jelentéseken keresztül.
• Csökkenti a működtetési költséget a fájl előkészítési idejének lerövidítésével, és a színkezelő eszközök használatával, mint például az Enfocus Pitstop és az Impostrip On Demand Digital Automation szoftver.
• A PDF Mailroom Integrity funkció hozzáadásával lehetővé válik az indexálás, szerkesztés, felosztás, szortírozás és a különböző PDF munkák csoportba rendezése. A PDF Mailroom Integrity továbbá lehetővé teszi a multi-vendor beillesztő rendszerek integrációját az automatikus újranyomtatás és a speciális nyomtatáskezelő eszközök biztosításával.
• Kézbesíti a részletes jelentéseket és támogatja az üzemeltetési megállapodások megfelelőségét.

A mai üzleti vállalkozások, méretüktől függetlenül, új eszközöket keresnek vállalkozásuk növelésére, működésük modernizálására, valamint előnyt szeretnének szerezni az automatizált nyomon követés és kontroll által. Az összes munkafolyamat-megoldási alkalmazásunk ezt célozza.” – nyilatkozta Gary Borgese, a szoftvertermékek vezetőségének igazgatója. “Legutóbbi fejlesztésünk, az InfoPrint ProcessDirector Express a közép szintű piac igényeire szabta a nagyobb kereskedelmi és ügyintéző nyomtatóknál már bizonyítottan jól működő fő funkciókat. Ezzel az ajánlattal a középszintű vállalatok is élvezhetik azokat az előnyöket, amelyek eddig csak a nagyok számára voltak elérhetők.”

A Ricoh egyéb frissen bejelentett munkafolyamat-megoldás ajánlatai közé tartoznak:
• InfoPrint ADF Essentials™ - az új megoldás közepes méretű levelezőrendszerek számára tesz lehetővé modern nyomdai műveleteket, illetve támogatja a magas integritású környezetben történő alkalmazását, az automatizált postázási folyamatok megvalósításával egyidejűleg. Az ajánlat kombinálja a Ricoh vezető ipari InfoPrint ADF képességeit, az InfoPrint ProcessDirector munkafolyamat platformját, valamint a BCC szoftver levelező-kezelő komponenseit, biztosítva ezzel az összes műveletet felölelő csomagot.
• InfoPrint Office On-Ramp - az új megoldás összekapcsolja a vállalatok egyszeri, ad hoc dokumentum előállítását a vállalat nyomtatási műveleteivel. Az InfoPrint Office On-Ramp által az eddig manuálisan előállított ügyfél kommunikációs dokumentumok most elektronikus útvonalon jutnak el az ADF-be az InfoPrint ProcessDirector által vezérelve.
• Managed ADF Services - egy felhő alapú vezető ipari szolgáltatás. Ez az InfoPrint ProcessDirector alkalmazásra épült, egypontos vezérlésével biztonságos és megbízható segítséget nyújt. A menedzselt ADF szolgáltatások lehetővé teszik az ügyfelek számára a magas szintű dokumentumkezelést és a hatékony termelést a nyomdaipari környezetben, minimális IT háttér- és többletráfordítással.
• Enhanced PDF Workflow - ez a munkafolyamat-család lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy optimalizálják a PDF formátumú adatfolyamokat nagy mennyiségű előállítás esetén, zökkenőmentesen alkalmazva a vezető ipari PDF eszközöket, mint például az Enfocus PitStop Server és az Ultimate Impostrip ® On Demand Digital Automation. Ezáltal minimalizálható a postaköltség, elérhető az integritás a kezdettől a végéig, az új festékkezelő eszközök pénzt takarítanak meg, valamint többcsatornás feldolgozás is létrejöhet.

Ajánlatainkról ezen az oldalon találhat további részleteket: http://www.infoprint.com/internet/ipww.nsf/vwWebPublished/sol_our-solutions_en

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2012. március 31.-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 903 milliárd japán Jen volt (körülbelül 23 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.
A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +361-270-9797
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére