A Ricoh új, széles formátumú, színes berendezéssel bővítette termékpalettáját

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh új, széles formátumú, színes berendezéssel bővítette termékpalettáját

A Ricoh Europe leleplezi az egyedülálló négyszínű, széles formátumú nyomtatót, melyet a CAD-környezet számára terveztek. A Ricoh Aficio™ MP CW2200SP modell fő különlegessége a Ricoh Liquid Gel™  (vízálló, zselés tinta), mely ideális a különböző iparágak: előállítás, tervezőirodák, építészet, mérnöki- és tervező irodák, kormányhivatalok és az ipari formatervezések nyomtatásaihoz. Ezeken kívül a különböző szervezetek nyomtatószobáinak igényeihez és a gyors nyomtatási műveletekhez is igazodik. A vízálló, zselés tinta technológia által minimalizálható az elmosódás; emellett magas termelékenységet és kiváló vonalpontosságot biztosít.
Az új nyomtató 2012 őszétől lesz elérhető.  

A CAD-környezet piaci kiszolgálása hagyományosan fekete-fehér berendezésekkel történt. Azonban eltolódás mutatkozik a prémium minőségű színes nyomatok igénye felé. Például, a tervezőmérnökök különböző színeket használnak tervrajzuk könnyebb áttekinthetősége érdekében (pl. az elektromos területek részletezése pirossal vagy a vizesblokkok kékkel való megkülönböztetése). Az új MP CW2200SP készülékkel a tervrajzok és más dokumentumok igény szerint bármikor, gyorsan és helyben előállíthatók. Ez a fajta “azonnaliság“ teszi könnyedebbé a gyors aktualizálást és a változtatásokat s ezekkel az előnyökkel csökkentheti az átdolgozások miatti költséges újranyomásokat az idejétmúlt dokumentációk esetén.

Az MP CW2200SP alapkiépítésben támogatja a színes szkennelést, melynek segítségével az ügyfelek a kézzel rajzolt dokumentumaikat digitalizálhatják, illetve a régebbieket archiválhatják. A szkenner teljes életciklusra vetített összköltsége alacsony, emellett helytakarékosnak számít a piacon lévő többi színes kínálathoz képest. Ez a berendezés különösen az olyan üzleti vállalkozások számára ajánlott, ahol külön rendszert használnak a színes nyomtatás és a szkennelés végrehajtására.

A környezeti hatások minimálisra csökkentek az MP CW2200SP modellnél a 40 másodperces bemelegedési idejével, valamint a kevesebb, mint 10%-kal kevesebb energiafogyasztásával az azonos osztály besorolású, más nyomtatókhoz képest. Termelékenységének hatékonyságát az eszköz könnyű kezelhetősége és a felhasználóbarát kezelőfelülete teszi maximálisan teljessé. Legnagyobb nyomtatási sebessége 1,8 A0/perc fekete-fehér, és 0,6 A0/perc színes nyomtatás esetén. Villámgyors bemelegedése révén az első öt oldal kinyomtatása nagyobb teljesítményt tesz lehetővé a többi meglévő, azonos osztályú LED és inkjet modellekhez képest.  A hozzáadott USB port további kényelmünket szolgálja, mivel ide mentheti, tárolhatja dokumentumait és számítógép használata nélkül is elérheti ezeket.

E berendezés rugalmasságát a 914 mm-es maximális nyomtatási szélesség fokozza az A0 méretnél nagyobb nyomatok esetén; továbbá a folyamatos papírbehúzás a papírkezelés megkönnyítését biztosítja. Ezenkívül 20-lapos köteg tárolására alkalmas alapkiépítésben, illetve egy második tekercs a hatékonyabb adagolást szolgálja.

Többek között az MP CW2200SP berendezésünk is ott lesz a Ricoh stand élő bemutatóján, a drupa 2012-es kiállításon, Düsseldorfban (Németország, május 3-16, 8a csarnok).

További információért kérem kattintson a következő linkre.


 

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2012. március 31.-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 903 milliárd japán Jen volt (körülbelül 23 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.
A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +361-270-9797
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére