A Ricoh továbbra is az egyik vezető vállalat MPS és BPS szolgáltatások globális piacán

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh továbbra is az egyik vezető vállalat MPS és BPS szolgáltatások globális piacán

Megjelent az amerikai International Data Corporation IT-szektorra és telekommunikációra specializálódott piackutató és elemző cég legfrissebb jelentése a nyomdaipari szolgáltatások piacáról. A jelentés szerint a globális BPS (alap nyomtatási szolgáltatások) és MPS (menedzselt nyomtatási szolgáltatások) piacon a Ricoh rendelkezik a második legnagyobb piaci részesedéssel.

Az IDC Worldwide and U.S. Managed Print Services and Basic Print Services 2012-2015 Forecast and Analysis  (IDC Világpiaci és Egyesült Államokbeli MPS és BPS szolgáltatások piacának elemzése és előrejelzése 2012-2015)  szerint az MPS és BPS 2010-es 23,3 milliárd dolláros piaca 2015-re 40,5 milliárd dollárra fog nőni, ami 11,7 százalékos éves növekedést jelent.

Az IDC definíciója alapján a BPS olyan külső cég által nyújtott szolgáltatás, amely irodai környezetben található nyomtatók vagy multifunkciós eszközök csoportjának, vagy flottájának tintával/festékkel történő ellátását és a szükséges karbantartások/javítások elvégzését foglalja magában. A szerződés magában foglalja a konszolidált flottaszámlázást és a flotta használatának monitorozását, illetve magában foglalhatja a hardverek vásárlását, vagy lízingjét. Az MPS a BPS szolgáltatásokon felül magában foglalja a flotta használatról szóló elemzéseket/jelentéseket, a folyamatos optimalizálást, valamint oktatással támogatott változásmenedzsmentet.

A Ricoh BPS és MPS szolgáltatása magába foglalják ezeket a programokat, míg a Menedzselt Dokumentum Szolgáltatás ennél is tovább megy és olyan széleskörű információ menedzsment problémákkal is foglalkozik, mint a költség vezérélés, a környezeti fenntarthatóság, az információ biztonság, az üzleti folyamatok hatékonysága, a szervezeti változások menedzsmentje, az információs dolgozók (iWorker) produktivitása, információ optimalizálás, vagy a stratégiai infrastruktúra. A Ricoh MDS szolgáltatása segítségével az ügyfelek mérhető és fenntartható üzleti előnyökre tehetnek szert.
További információkat a Ricoh MDS szolgáltatásairól a http://www.ricoh.hu/services-solutions/index.aspx weboldalon találhat.

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2012. március 31.-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 903 milliárd japán Jen volt (körülbelül 23 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.
A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +361-270-9797
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére