A Ricoh Hungary megszerezte a Green Office Bizonyítványt

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh Hungary megszerezte a Green Office Bizonyítványt

Budapest, 2012. október 31.  — A Ricoh megalakulása óta nagy figyelmet szentel a környezeti hatások csökkentésének. Ez a fenntarthatósági stratégia örökségünk része, vállalatunk minden részét áthatja, a gyártástól a forgalmazásig, telephelyeinktől az újrahasznosításig. Az évek során környezetvédelmi stratégiánkat igyekeztünk kiterjeszteni minden érdekelt félre, növelni beszállítóink és ügyfeleink tudatosságát, és kézzelfogható környezetvédelmi és költséghatékonysági előnyöket biztosítani számukra.

A Ricoh környezetbarát irodai megoldásai (Total Green Office Solutions) csökkentheti a vállalatok környezetre gyakorolt hatásait, beleértve a fenntarthatósági tanácsadást, az ökotechnológiát és a minősített használt eszközök beszerzését is. Emellett létrehozhatja saját zöld irodáját virtuálisan is a www.ricoh.hu/zoldiroda weboldal címen.

A környezetbarát irodai megoldások szellemében 2009. májusában az összes Ricoh leányvállalatra vonatkozóan bevezetésre került az úgynevezett Green Office Certification program, melynek célja a környezetre gyakorolt hatások csökkentése, az energia felhasználás, a papírkibocsátás minimális szintre szorítása, valamint a duplex nyomtatási mód használatának növelése.

A Ricoh Hungary Kft. 2012-ben csatlakozott a programhoz és megszerezte a Green Office Bizonyítványt.

A bizonyítványt a következő weboldalon tekintheti meg: Green Office Certificate Ricoh Hungary

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2012. március 31.-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 903 milliárd japán Jen volt (körülbelül 23 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.
A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +361-270-9797
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére