Új kereskedelmi igazgató a Ricoh Hungary élén

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Új kereskedelmi igazgató a Ricoh Hungary élén

 
Zöldi Csaba 22011. december 1-től Zöldi Csaba tölti be a Ricoh Hungary kereskedelmi igazgatói pozícióját. A több éves kereskedelmi-vezetői gyakorlattal rendelkező szakember 2004 óta dolgozik a Ricoh Hungary-nél, korábbi munkakörében major account csoportvezetői feladatot látott el.

A változó piaci helyzetre reagálva új értékesítési és kapcsolattartási stratégiák kidolgozása jelenti az első lépcsőfokot egy strukturáltabb, tudatosabb Kereskedelmi
Divizió felé vezető úton. 
Olyan technikák fejlesztésére törekszem, amelyekkel gyorsan és hatékonyan tudunk válaszolni a piaci igényekre.
Fontosnak tartom még a Ricoh értékeinek célzott csatornákon való kommunikálását, hiszen hiába a mi technológiánk és szolgáltatásunk az egyik legszofisztikáltabb
a piacon, ha ezek az információk nem a megfelelő emberekhez jutnak el.
Reményeim szerint a változtatásoknak köszönhetően 2012-ben a Ricoh  továbbra is megkerülhetetlen tényező lesz a magyar irodatechnika piacán.

Az IT támogatás minden aspektusát lefedve megszabadítjuk ügyfeleinket a gondoktól, hogy alaptevékenységükre fókuszálhassanak, míg mi az IT hálózatukat menedzseljük.
A beszerzéstől a telepítésig, a monitorozáson át a támogatásig, a Ricoh IT szolgáltatásai lehetővé teszik a vállalkozások számára azt a szabadságot és rugalmasságot, hogy bizonyos informatikai funkciókat ránk bízzanak, anélkül, hogy
a stratégiai kontrollt elveszítenék a terület felett.

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2012. március 31.-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 903 milliárd japán Jen volt (körülbelül 23 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.
A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +361-270-9797
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére