A Ricoh növeli szakértő üzleti szolgáltatásait

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh növeli szakértő üzleti szolgáltatásait

Budapest, 2013. augusztus 1. — A Ricoh bejelentette, hogy spanyolországi leányvállalata megszerezte az Aventia nevű cég egyik termelőegységét, mely technológiai tanácsadással foglalkozik Spanyolországban. Ezzel a beruházással az Aventia 275 munkavállalója a Ricoh globális hálózatának részévé vált, mellyel új lehetőségek nyílnak a fejlesztésre és szakértelmük terjesztésére. Az Aventia hasonlóan a Ricoh-hoz számos iparágban tevékenykedik; éppen ezért ideális lehetőséget kínál az IT szolgáltatók és dokumentumkezelő szolgáltatók számára, akik értéknövelő üzleti lehetőségeket keresnek; a Ricoh alapvető nyomtatási technológiáinak és egységesített kommunikációjának szolgáltatásával együtt.

„A Ricoh Csoport Aventia termelőegységének megszerzése Spanyolországban értéknövelő módon hat az üzleti vállalkozásokra. Egyaránt elkötelezettek leszünk, hogy kiváló technológiai partnerként szolgáljuk ügyfeleink igényeit, s hogy technológiai szolgáltatásainkkal elősegítsük termelékenységük és hatékonyságuk növelését a technológia vezérelte változások kihívásinak való megfelelés érdekében” – nyilatkozta Ramon Martin, a Ricoh Spain operatív igazgatója.

Az Aventia értéknövelt ICT tanácsadással és technológiai szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére. A vállalatot 1996-ban alapították, s mára vezető szerepet tölt be ezeken a területeken. Szakosodott csoportjai megtalálhatók Madridban és Barcelonában, akik a spanyol ipar széles körében nyújtanak támogatást, beleértve a banki szolgáltatásokat, a közüzemeket és a telekommunikációt is.

Az Aventia ügyfelei hozzáférhetnek a Ricoh széles termékpalettájához, amely magában foglalja a Ricoh alapvető nyomtatási technológiáit és egységesített kommunikációját. A Ricoh ügyfelei igénybe vehetik az Aventia ügyfeleinek korábban nyújtott best-in-class IT szolgáltatásait.

Ez a felvásárlás része a Ricoh globális üzleti szolgáltatások infrastrukturális erősítésének, mely által az üzleti vállalkozásoknak olyan eszközöket és szakértelmet nyújtanak világszerte, amivel optimalizálhatják az üzletileg kritikus dokumentumfolyamataikat és az IT szolgáltatásaikat. Ezen üzleti szolgáltatások globális terjeszkedése mellett, a Ricoh ügyfélkörének bővítésére fókuszál, valamint a magas szintű, értéknövelt termékeivel és szolgáltatásaival áll továbbra is rendelkezésükre.

 

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2013. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 924 milliárd japán Jen volt (körülbelül 20 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.

A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +36 23 806 800
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére