A Ricoh Aficio™SP 100 e nyomtató “iF Product Design Award 2013” díjat nyert

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh Aficio™SP 100 e nyomtató “iF Product Design Award 2013” díjat nyert

iF Product Design Award 2013 logoBudapest, 2013. január 29.  — A Ricoh Aficio™SP 100 e fekete-fehér lézernyomtató „iF Product Design Award” díjat nyert az „iF Design Award 2013” elnevezésű versenyen. Az ipari formatervezésről szóló, évente megrendezett rangos nemzetközi díjátadó ünnepséget Németországban, az „iF International Forum Design GmbH of Hanover” nemzetközi eseményen tartották.

Az „iF Design Award” egy világszintű elismerés a világ legkiválóbb ipari formatervezőinek nemzetközi versenyén, az iF International Forum Design GmbH rendezésében, immáron 1953 óta. Minden évben sokan jelentkeznek erre a díjra. A nyertes termékek négy kategóriában kerülnek kiválasztásra: termék, kommunikáció, anyag és csomagolás. A nyertesek a termékek magas színvonalú formatervezésével komoly nemzetközi elismerésben részesülnek. A díjak közül a “iF Product Design Award” elnevezésű díj az eredetiséget és az egyedi formatervezést értékeli, a termék funkcionalitásával együtt, ami használatának egyszerűségét, minőségét, valamint környezetbarát tulajdonságait veszi figyelembe.

Nyertes termékünk - az Aficio™SP 100 e

Az Aficio™SP 100 e egy fekete-fehér kompakt A4-es lézernyomtató, mely kombinálja a kis méretet a tökéletes minőségű nyomtatással, így könnyen elfér egy íróasztalon. A termék extrém alacsony, magassága akkora, mint egy okostelefon álló helyzetben. Ez a költségtudatos, kis- és közepes vállalkozások irodái számára tervezett nyomtató jelenleg Európában, Észak-Amerikában, valamint Ázsiában érhető el. Észrevétlenségét hangsúlyozza a kis helyigénye, valamint a fekete-fehér nyomtató hozzáadott tulajdonságként a behajtható papíradagolója; azaz a készüléket úgy tervezték, hogy karcsú megjelenésével valóban kiérdemelje a kompakt jelzőt. További részleteket a készülékről ezen az oldalon találhat: http://www.ricoh.com/about/company/design/designer/003.html

Az iF Design Awards hivatalos weboldala: link.
A Ricoh összes termék díja: link.
Ricoh Aficio™SP 100 e

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2012. március 31.-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 903 milliárd japán Jen volt (körülbelül 23 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.
A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +361-270-9797
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére